FOLLOW US: facebook twitter

Το πέρασμα της καταιγίδας του Ιανού στην Αμαλιάδα έγινε εξώφυλλο!!

Ημερομηνία: 09-12-2020 | Συντάκτης:
Στο περιοδικό της Canon Greece μηνός Δεκεμβρίου η φωτογραφία της Ελένης Πατρινού

Μετά την διάκριση και το 2ο βραβείο στον Χρήστο Τσάμη από την Λαμπεία για την καλοκαιρινή νυχτερινή αστροφωτιγραφία του που αποτύπωσε τον χορό των Περσίδων πάνω από το ελατόδασος της Δίβρης στον καλοκαιρινό διαγωνισμό της CANON, μια ακόαμ φωτογραφία από την Ηλεία, έχει την τιμητική της από την γνωστή εταιρία φωτογραφικού εξοπλισμού.

Έτσι, το εξώφυλλο της Canon Greece για τον μήνα Δεκέμβριο, ανήκει στην φωτογράφο Ελένη Πατρινού για τηνεντυπωσιακή λήψη της, με την αποτύπωση της επερχόμενης καταιγίδας του Ιανού στην Αμαλιάδα!

Η λήψη της φωτογραφίας όπως αναφέρει η φωτογράφος που κατάγεται από την Αμαλιάδα,  έγινε το Σεπτέμβριο με την  Canon EOS 5D Mark IV και τον Canon EF 16-35 mm f/2.8 L III USM,  f/4, 30” sec., 16mm,  ISO-200, όπου αποτυπώθηκαν οι κεραυνοί σε τοπίο της Αμαλιάδας.  Μια πραγματικά φαντασμαγορική φωτογραφία που έγινε εξώφυλλο.

Η Ελένη Πατρινού , ιδιαίτερα ικανοποιημένη , ευχαρίστησε την Canon για την τιμή που της έκανε, επιλέγοντας την συγκεκριμένη φωτογραφία για το εξώφυλλο του Δεκεμβρίου. Να πούμε ωστόσο ότι η ίδια έχει κάνει πολλά οδοιπορικά στην Ηλεία αποτυπώνοντας με το φακό της τις ομορφιές του νομού μας, όπου τονίζει ότι η “ Η Ηλεία είναι γη ευλογημένη! Η  φωτογραφία για μένα είναι δημιουργία, επικοινωνία, ανάγκη έκφρασης.”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος