FOLLOW US: facebook twitter

Το όνομα και τρεις πυλώνες του νέου συνδυασμού στο δήμο Πύργου με υποψήφιο δήμαρχο τον Διονύση Μπέλτσο

Ημερομηνία: 01-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Πολιτική

Το όνομα το συνδυασμού με τον οποίο θα συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ» ,  ανακοινωσε χθες ο υποψήφιος δημαρχος Πύργου Διονύσης Μπέλτσος αναφέροντας τα εξής:   

«Συνεπείς στην προσπάθειά μας για την πραγμάτωση του οράματός μας για έναν καλύτερο Δήμο, σας παρουσιάζουμε τους τρεις πυλώνες στους οποίους εδράζονται οι αρχές, οι θέσεις και οι προτάσεις μας και που ονοματοδοτούν το συνδυασμό μας : «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ». 

Με σαφείς στοχεύσεις και ουσιαστικό προγραμματισμό, μέσα από συμμετοχικές διεκδικήσεις και δράσεις, καλούμε όσες και όσους διακατέχονται από αγάπη για τον τόπο μας, να πορευτούν μαζί μας για την ανανεωτική διαμόρφωση των πρωταρχικών ορισμών που επιβάλλεται να διέπουν τις αυτοδιοικητικές ενέργειες, όπως το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ, τη ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ και τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. 

Ενωνόμαστε, για να αφήσουμε στο παρελθόν, μια και καλή, τα κακώς κείμενα δεκαετιών, τη μιζέρια, τη διαιρετική εσωστρέφεια, τη μετριότητα, την αναποτελεσματικότητα, την αδράνεια και τις παρωχημένες πολιτικές νοοτροπίες.

Ενωνόμαστε, για να γίνουμε όλοι μας τα απαραίτητα γρανάζια της καινοτόμου μηχανής που θα δημιουργεί και θα αναπτύσσει τον Δήμο που ονειρευόμαστε.

Ενωνόμαστε, για να αναδείξουμε με αυτοπεποίθηση το φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον μας, για να ενισχύσουμε την τοπική οικονομία, για να εδραιώσουμε το Δήμο μας ως μοναδικό τουριστικό προορισμό ευζωίας.

ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ για να συμμετέχουμε ΟΛΟΙ, και όχι οι λίγοι εκλεκτοί και χρήσιμοι υπάκουοι.

Η νίκη της δημιουργικής και ενωτικής ανανέωσης είναι στα χέρια ΟΛΩΝ μας.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος