FOLLOW US: facebook twitter

To νήμα της ζωής κόπηκε στα 25 του χρόνια…: Τραγικός θάνατος σε τροχαίο στην Παλαιά Εθνική για τον Φίλιππο Σάμιο από τη Γαστούνη

Ημερομηνία: 22-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα
-Μοιραία αποδείχθηκε η σύγκρουση της μοτοσικλέτας του με ΙΧ αυτοκίνητο

Στο πένθος έχει βυθιστεί από χθες το απόγευμα η Γαστούνη εξαιτίας του τραγικού θανάτου που βρήκε ο 25χρονος Φίλιππος Σάμιος σε τροχαίο δυστύχημα στο 1οχλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Γέφυρας του Πηνειού στα Καβάσιλα. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, το θλιβερό συμβάν σημειώθηκε όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος Φίλιππος με κατεύθυνση προς Γαστούνη, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο LADA, το οποίο κινούνταν επί της Εθνικής με κατεύθυνση προς Καβάσιλα και επιχείρησε να στρίψει αριστερά από την πορεία του για να μπει σε αγροτικό δρόμο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, καθώς η μοτοσικλέτα «καρφώθηκε» στη δεξιά μπροστινή πλευρά του αυτοκινήτου, με συνέπεια ο άτυχος δικυκλιστής να υποστεί σοβαρό τραυματισμό που έμελλε να είναι θανάσιμος. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον διεκόμισε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του, βυθίζοντας σε βαρύ πένθους φίλους και συγγενείς που περίμεναν με αγωνία να πληροφορηθούν τι έχει συμβεί. Ο 60χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και ο συνοδηγός διακομίστηκαν τραυματίες στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης για την παροχή πρώτων βοηθειών και από εκεί στο κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή τους στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Προανάκριση διενεργούν οι αστυνομικοί του ΑΤ Πηνειού.

Το θλιβερό μαντάτο έχει προκαλέσει ανείπωτο θρήνο στην οικογένειά του, ενώ η πόλη της Γαστούνης είναι «παγωμένη» από το γεγονός ότι ένας νέος άφησε την τελευταία του πνοή, ένα χαμογελαστό παιδί με όνειρα που δυστυχώς δενπρόαλβε να κάνει πραγματικότητα στο σύντομο πέρασμά του από τη ζωή. Ο τόπος και ο χρόνος της νεκρώσιμης ακολουθίας δεν είχαν οριστεί μέχρι αργά χθες το βράδυ, καθώς σήμερα το πρωί αναμένεται να γίνει νεκροψία νεκροτομή για να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Η «Πρωινή» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια του αδικοχαμένου νέου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος