FOLLOW US: facebook twitter

«Το λούνα παρκ στο ιερό βουνό»: Το νέο της βιβλίο παρουσιάζει στο βιβλιοπωλείο Κορκολής στον Πύργο η συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου

Ημερομηνία: 27-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Το βιβλιοπωλείο Κορκολής (Βιβλιοπωλείο Κορκολής) και οι Εκδόσεις Πατάκη, διοργανώνουν την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 στις 19:30 στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σώτης Τριανταφύλλου «Το λούνα παρκ στο ιερό βουνό». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο βιβλιοπωλείο και για το βιβλίο της θα μιλήσει η συγγραφέας.

Το “Λούνα παρκ στο ιερό βουνό” είναι το τρίτο βιβλίο μιας εν εξελίξει τετραλογίας για τη Σοβιετική Ένωση από την Σώτη Τριανταφύλλου. Στο “Εργοστάσιο των μολυβιών” (2000), η ιστορία αρχίζει πριν από την επανάσταση των μπολσεβίκων και τελειώνει τις παραμονές του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου• στις “Σπάνιες γαίες” (2013), ο κλόουν Πραβιέν Σεργκέγεβιτς Μακάρεφ ζει στη βορειοδυτική Ρωσία στα χρόνια του Στάλιν• σ’ αυτό το τρίτο μυθιστόρημα, ξετυλίγεται η ιστορία της οικογένειας Νόζατζε και οι τελευταίες μέρες της Σοβιετικής Γεωργίας που ξετυλίγεται στην Τιφλίδα, την δεκαετία του 1980 με κεντρικό πρόσωπο την Ιρίνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος