FOLLOW US: facebook twitter

«Το μόνο της ζωής του ταξείδιον»: Συνεχίζονται οι παραστάσεις της Θ.Ο. Γαστούνης με διασκευή του έργου του Γ. Βιζυηνού από τον Α. Λευθεριώτη

Ημερομηνία: 08-02-2019 | Συντάκτης:

Τις παραστάσεις της στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο με το έργο «Το μόνο της ζωής του ταξείδιον», σε μία ελεύθερη θεατρική διασκευή του Ανδρέα Λευθεριώτη πάνω στο γνωστό  διήγημα του Γεώργιου Βιζυηνού, συνεχίζει από σήμερα Παρασκευή για τρεις συνεχόμενες ημέρες, 8,9 και 10 Φεβρουαρίου, η Θεατρική Ομάδα Γαστούνης. Το νέο θεατρικό ταξίδι της ομάδας ξεκίνησε την 1η Φεβρουαρίου με μια καλοστημένη παράσταση που εντυπωσίασε και με τις ερμηνείες της και με την διασκευή του έργου από τον Ανδρέα Λευθεριώτη, τον λόγιο και ερασιτέχνη θεατράνθρωπο της Γαστούνης που ασχολείται με το θέατρο και ανεβάζει παραστάσεις με την ομάδα του ασταμάτητα από το 1987, με πολύ κέφι και μεράκι, διασκευάζοντας ο ίδιος τα περισσότερα κείμενα.

Το έργο ανεβαίνει σε συνεργασίας με το Δήμο Πηνειού και το ΝΠ Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, με ελεύθερη πάντα είσοδο.

Στο νέο θεατρικό έργου που ανεβάζουν αυτές τις μέρες, ο Ανδρέας Λευθεριώτης ανέλαβε την δραματοποίηση του γνωστού έργου του μεγάλου μας διηγηματογράφου Γέωργιου Βιζυηνού «Το μόνο της ζωής του ταξείδιον» , χρησιμοποιώντας έμμετρο στίχο και λόγο για να αποδώσει καλύτερα την εποχή του, ενώ πρόκειται για μια παράσταση που μπορούν να παρακολουθήσουν όλες οι ηλικίες, ακόμα και μικρά παιδιά. Βεβαίως στην παράσταση συμμετέχουν εκτός από τους ενήλικες ερασιτέχνες ηθοποιούς και μαθητές δημοτικού που ερμηνεύουν ρόλους του έργου.

Η ανταπόκριση του κόσμου για την παράσταση είναι μεγάλη και η Ομάδα δίνει όπως πάντα το καλύτερο εαυτό της στη σκηνή του Κουρβισιάνειου. Ώρα έναρξης 20.15.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος