FOLLOW US: facebook twitter

Το κοινωνικό πρόσωπο του Σ.ΦΙ.Ν.Α.: Συνεργασία με το Παράρτημα Αμαλιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ημερομηνία: 11-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα
Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας

Πολύπλευρη δράση αναπτύσσει ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας και βρίσκεται σε άμεση διασύνδεση με την κοινωνία, στηρίζοντας δράσεις και προσπάθειες που έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Σε αυτή την κατεύθυνση ‘εγκαινίασε’ και την συνεργασία του με το περιφερειακό τμήμα Αμαλιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και από κοινού σχεδιάζονται πλέον δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών έτσι ώστε να κατανοήσουν όλοι ότι τα θέματα της καθημερινότητας, της υγείας, της επιβίωσης, της εκπαίδευσης, είναι θέματα που τους αφορούν όλους και όλοι πρέπει να κινητοποιηθούν σε αυτή την κατεύθυνση.

Στήριξη στο έργο του

Εν όψει και των εορτών των Χριστουγέννων, ο Σ.ΦΙ.Ν.Α. προτίθεται να συνδράμει το έργο του Ερυθρού Σταυρού που επικεντρώνεται αυτή την περίοδο στην συγκέντρωση τροφίμων και υγειονομικού υλικού για να διατεθεί σε ευπαθείς ομάδες και παράλληλα θα αναπτυχθεί ένα πλάνο δράσεων σε μόνιμη βάση.

«Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία, θέλει την κοινωνία δίπλα του και είμαι πεπεισμένος ότι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να επιτύχουμε πολλά πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδάκος και συνέχισε: «Η στήριξη και λειτουργία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε ο συγκεκριμένος Σύλλογος και αυτή είναι η προτεραιότητά μας, ωστόσο δεν είμαστε αποκομμένοι από την κοινωνία και τα υπόλοιπα ζητήματα. Δηλώνουμε παρόντες, ήδη έχουμε αποδείξει και με προηγούμενες δράσεις ότι μας απασχολούν όλα τα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία και γι’ αυτό ο Ερυθρός Σταυρός θα μας βρει αρωγό στο έργο του και στο πλάνο μας είναι να αναπτύξουμε και άλλες συνεργασίες».

Ο κ. Παπαδάκος παρέδωσε μία επιταγή στην πρόεδρο για λειτουργικά έξοδα του παραρτήματος

Δωρεά από τον Ανδρέα Παπαδάκο

Ο κ. Παπαδάκος ως ευαισθητοποιημένος πολίτης αποφάσισε ο ίδιος προσωπικά να ενισχύσει και με ένα χρηματικό ποσό το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού και γι’ αυτό και προχώρησε σε μία χρηματική δωρεά. Το χρηματικό ποσό που δώρισε προορίζεται για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων του Παραρτήματος, καθώς και για την κάλυψη του μισθώματος του χώρου που στεγάζεται για ένα έτος και φυσικά δέχτηκε τις ευχαριστίες της κας Σμυρνής και αποφασίστηκε να βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος