FOLLOW US: facebook twitter

Το Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις» δημιουργεί ομάδα γονέων εφήβων στο δήμο Ζαχάρως: «Χορεύοντας με την εφηβεία»

Ημερομηνία: 24-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στα πλαίσια υλοποίησης προγραμμάτων πρόληψης για την οικογένεια, το προσεχές διάστημα οι «Παρεμβάσεις» θα πραγματοποιήσουν ομάδα γονέων εφήβων στο Δήμο Ζαχάρως. Ξεκινούν από σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής και θα διαρκέσουν έως 31 Ιανουαρίου 2023.

 Η ομάδα θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Γυμνάσιο Ζαχάρως και όχι στο Πνευματικό Κέντρο, όπως αναφέρεται στην πρόσκληση. Θα έχει μέγιστο αριθμό τα 15 άτομα και σε περίπτωση που υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή, θα δημιουργηθεί  δεύτερη ομάδα σε άλλη ημερομηνία και μέρα, κατόπιν συνεννόησης με τους ενδιαφερόμενους. Εκτιμάται ωστόσο ότι η ομάδα γονέων εφήβων θα βρει μεγάλη ανταπόκριση και αποδοχή στο δήμο Ζαχάρως.

Το πρόγραμμα  που έχει τίτλο «Χορεύοντας με την εφηβεία» θα περιλαμβάνει 6 συναντήσεις για τις αλλαγές που φέρνει η εφηβεία στη  σχέση των παιδιών με τον εαυτό τους, τους άλλους, τον κόσμο ολάκερο! Η εφηβεία, είναι ένας ξέφρενος χορός συναισθημάτων, συμπεριφορών και αντιδράσεων στο τέμπο της ανάγκης για αυτονόμηση. Ωσάν χορευτές, έφηβοι και γονείς ψάχνουν τα βήματά τους, μέχρι να μάθουν τη χορογραφία της εφηβείας , να μάθουν να ζουν και χώρια ο ένας από τον άλλο. Μια από κοινού πορεία προς την ενηλικίωση, τόσο του ίδιου του εφήβου όσο και του γονεϊκού ρόλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος