FOLLOW US: facebook twitter

Το ΚΔΑΠ Ζαχάρως κέρδισε τις εντυπώσεις με την καλοκαιρινή του γιορτή

Ημερομηνία: 29-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Την Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Ζαχάρως πραγματοποίησε με επιτυχία την ετήσια καλοκαιρινή του γιορτή στο προαύλιο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Ξηροχωρίου. Η γιορτή είχε θέμα Μιούζικαλ και περιελάμβανε τα εξής θεατρικά: Ήλιος, Θάλασσα, Νησιά, Ρεμπέτες και Μοντέρνοι, Ελληνική Ιστορία (Μενέλαος & Πάρης / Μέγας Αλέξανδρος).

Μικροί και μεγάλοι έκαναν ένα νοερό ταξίδι στα ελληνικά νησιά, διασκέδασαν με τους ρεμπέτικους και μοντέρνους ρυθμούς και εντυπωσιάστηκαν με τη μουσική εκδοχή της ελληνικής ιστορίας από τα παιδιά του ΚΔΑΠ. Την εκδήλωση συνόδευσε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι όπου τα παιδιά κάθε ομάδας έπρεπε να μεταφέρουν μπαλάκια πινκ πονγκ με ένα κουτάλι και να τα τοποθετήσουν μέσα σε ποτήρια με αλεύρι, ενώ στη συνέχεια θα έπρεπε να φυσήξουν με δύναμη ώστε να βγουν τα μπαλάκια από τα ποτήρια.

Το κατάμεστο προαύλιο, οι εξαιρετικές ερμηνείες των παιδιών και το ιδιαίτερα γιορτινό κλίμα προσέφεραν στιγμές χαράς και διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους. Στο τέλος της εκδήλωσης ο ουρανός γέμισε με λευκά μπαλόνια, πολύχρωμους καπνούς και ευχές για ένα καλό καλοκαίρι, ενώ τα παιδιά μαζί με τους εκπαιδευτικούς, Γιάννη Μπιτζούνη και Αγγελική Παντή, χόρεψαν και τραγούδησαν με ανάμικτα συναισθήματα συγκίνησης και ικανοποίησης για μια δημιουργική χρονιά που έφτασε στο τέλος της. Στη λήξη της Γιορτής, οι καλεσμένοι δοκίμασαν από τα όσα είχαν ετοιμάσει οι μητέρες των παιδιών του ΚΔΑΠ, που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή των δράσεων του Κέντρου στο πλευρό των εκπαιδευτικών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Ζαχάρως, Δημήτρης Κόσσυφας, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζαχάρως Ακριβή Κωτσάκη, η οποία απηύθηνε χαιρετισμό με ευχές σε παιδια, γονείς και εκπαιδευτικούς, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΔΚΖαχάρως, Αντώνης Καραπαναγιώτης και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Ζαχάρως, Κωστούλα Χριστοδουλοπούλου. Στη γιορτή συντέλεσαν η κ. Διονυσία Καλατζή, ο κ. Δημοσθένης Χρονόπουλος με την ηχητική κάλυψη, η κ. Αθανασία Νικολετοπούλου με την εθελοντική της βοήθεια, ο ΑΒ Βασιλόπουλος μετη χορηγεία σε αναψυκτικά, η καντίνα Casablanca με τις ξαπλώστρες που προσέφερε, η κ. Αιμιλία Γιαννοπούλου με τις στολές, το κατάστημα Μπουκέτο Μπαλόνια και ο φωτογράφος κ. Σπύρος Μανουσόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος