FOLLOW US: facebook twitter

Το γυμνάσιο Γαστούνης ταξίδεψε στην Τσεχία – Συμμετέχει σε δύο ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+

Ημερομηνία: 09-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Σε δύο ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+, συμμετέχει κατά το τρέχον σχολικό έτος, το Γυμνάσιο Γαστούνης. Στα πλαίσια του 2ου ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο “NoNeedforAnotherToy, WaterisourEssentialJoy”  στο οποίο συμμετέχει το σχολείο, πραγματοποιήθηκε στο Plzen της Τσεχίας η πρώτη συνάντηση του προγράμματος την εβδομάδα  9-14 Δεκεμβρίου.  Μαθητές και καθηγητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, ταξίδεψαν στηνΤσεχία και συναντήθηκαν  με μαθητές και καθηγητές από Τουρκία, Τσεχία, Ιταλία και Πορτογαλία.

Στο εκπαιδευτικό ταξίδι στην Τσεχία, συμμετείχαν οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης Καραφλού Δήμητρα, Κουκουζέλη Γεωργία και Μπαχαρή Μαρία και οι εκπαιδευτικοί κ. Όλγα Γιάντσιου καθηγήτρια-υπεύθυνη συντονίστρια του προγράμματος και η κ. Ντεϊμεντέ Σοφία Υποδιευθύντρια του σχολείου.

Μαθητές και καθηγητές επισκέφτηκαν και γνώρισαν το Plzen, αξιοθέατα, μουσεία της περιοχής καθώς και τόπους που είχαν άμεση σχέση με το θέμα του προγράμματος.

Ανάμεσα στις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν έγινε και ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του επίσημου λογότυπου του προγράμματος. Το λογότυπο του Γυμνασίου Γαστούνης κέρδισε μάλιστα την πρώτη θέση. Οι μαθητές και οι καθηγητές επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολύ όμορφες αναμνήσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος