FOLLOW US: facebook twitter

Το Γενικό Λύκειο Λεχαινών αποκτά δικό του διδακτήριο

Ημερομηνία: 07-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Υπεγράφη η σύμβαση από τον Περιφερειάρχη και τις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ

Στην υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή του Γενικού Λυκείου Λεχαινών προχώρησαν χθες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, o Πρόεδρος της Εταιρίας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» Τιμολέων Κατσίπος και ο διευθύνων σύμβουλος Αθανάσιος Γιάνναρης με τον ανάδοχο του έργου.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο προϋπολογισμού  3,1 εκατ. ευρώ, το οποίο χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). Φορέας υλοποίησης είναι οι «Κτηριακές Υποδομές».

Το Γενικό Λύκειο Λεχαινών, δυναμικότητας 150 μαθητών, θα κατασκευαστεί σε ακίνητο ιδιοκτησίας του Δήμου. Το κτίριο που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες, θα αποτελείται από ισόγειο και ένα όροφο, όπου θα διαμορφωθούν αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, τέσσερις  αίθουσες διδασκαλίας,  γραφεία Καθηγητών, Διευθυντή, βιβλιοθήκη. Κυλικείο,  χώρους υγιεινής μαθητών και καθηγητών, αίθουσα φυσικών επιστημών, γραφείο πληροφορικής  κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος