FOLLOW US: facebook twitter

Το Φεστιβάλ Ολυμπίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down (21/03) προσφέρει εισιτήρια για τη βραβευμένη ταινία «O Aδελφός Μου Κυνηγάει Δεινόσαυρους»

Ημερομηνία: 20-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Όταν ο Τζο έρχεται στη ζωή του Τζακ, εκείνος πιστεύει ότι έφτασε πια ο αδερφός με τον οποίο τόσο λαχταρούσε να παίζει. Οι γονείς του τον πείθουν πως το είναι… υπερήρωας , όταν στην πραγματικότητα ο Τζο έχει σύνδρομο Down. O Tζακ αγαπάει τον αδερφό του, προσπαθεί να κατανοήσει τον κόσμο του την ίδια στιγμή που νιώθει κάπως προδομένος. Tώρα όμως που είναι έφηβος, στο Λύκειο, τώρα που ερωτεύεται την Αριάνα δεν θα ήταν απείρως πιο εύκολο να πει πως δεν έχει καν αδερφό;

May be an image of 4 people, people standing and text

Η ταινία «O Αδελφός Μου Κυνηγάει Δεινόσαυρους» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του νεαρού Τζάκομο Ματσαριόλ (που κυκλοφορεί και στα ελληνικά) και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον Stefano Cipani για να αποσπάσει τον Απρίλιο του 2020 το EFA Young Audience Award (Βραβείο Νεανικού Κοινού της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου) μετά από ταυτόχρονη online ψηφοφορία πανευρωπαϊκής κριτικής επιτροπής, αποτελούμενης από περισσότερους από 2.000 νέους ηλικίας 12-14 ετών από 32 χώρες της Ευρώπης!

May be an image of 1 person, child, standing and indoor

Το Φεστιβάλ Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, το Athens International Children’s Film Festival και το CineDoc – Greece ένωσαν τις δυνάμεις τους και προβάλουν από κοινού την ταινία στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου / Hellenic Film Academy

May be an image of 3 people and people standing

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας το Φεστιβάλ Ολυμπίας παραχωρεί για το Σαββατοκύριακο 20-21/03 200 εισιτήρια για τη διαδικτυακή προβολή της ταινίας.

May be an image of 2 people, people sitting and indoor

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κλείσετε έγκαιρα τη θέση σας εδώ: https://online.olympiafestival.gr/…/o-adelphos-mou…/

May be an image of 2 people and indoor

Τρέιλερ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος