FOLLOW US: facebook twitter

«Το Επιτάλιο μιας άλλης εποχής»: Εξαιρετική έκθεση φωτογραφίας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Επιταλίου «Επί της Αλός»

Ημερομηνία: 21-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Το ταξίδι στο παρελθόν του Επιταλίου ζωντάνεψε  το βράδυ της Κυριακής με τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας, με τίτλο : “Το Επιτάλιο μιας άλλης εποχής”. Φωτογραφικά ντοκουμέντα που φυλάσσονται σε κάθε σπίτι του χωριού πλέον εκτίθενται στις αίθουσες του αρχοντικού Μαστροβασιλόπουλου, φέρνοντας στο προσκήνιο ανθρώπους και εικόνες από το παρελθόν. Εικόνες μια ξεχασμένης εποχής, εικόνες ανθρώπων που αποτυπώθηκαν για να μας θυμίζουν το σύντομο πέρασμά τους σε αυτή τη ζωή. Εικόνες ανθρώπων με όνειρα και σχέδια. Άλλοι τα πραγματοποίησαν, άλλοι όχι, άλλοι ακόμη προσπαθούν. Εμείς εδώ στεκόμαστε σαν «θεοί», αφού γνωρίζουμε το… μέλλον τους, γνωρίζουμε τη συνέχεια των στιγμών που αποτυπώθηκαν στις φωτογραφίες.

Μπορεί να είναι εικαστικό ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

Οι πρώτες αντιδράσεις από όσους επισκέφθηκαν την έκθεση : συγκίνηση, δέος και μια γλυκιά πίκρα για τα “παλιά, ωραία χρόνια του χωριού τους

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Την Έκθεση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επιταλίου «Επί της Αλός» στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών του εκδηλώσεων. Το Δ.Σ του Συλλόγου σε δήλωσή του εξέφρασε  τις ευχαριστίες του τσην εικαστικό και νέο μέλος του συλλόγου  Γεωργία Διονυσίου – Εφραιμίδου και τον ηλεκτρολόγο, Παναγιώτη Κατσώλη για την συμβολή τους  στην πραγματοποίηση και το στήσιμο της έκθεσης φωτογραφίας

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, παιδί, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΤΑΛΟ "TO ΕΠΙΤΑΛΙΟ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ" ΤΟ ΕΠΙΤΑΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΑΣΤΡΟΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ"

Η έκθεση θα λειτουργεί καθ’ολη την διάρκεια του καλοκαιριού και θα μπορείτε να την επισκέπτεστε κάθε Τετάρτη και Κυριακή απόγευμα, από τις 19.30 έως  τις 22.00 το βράδυ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος