FOLLOW US: facebook twitter

Tο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου συμμετείχε στο σχετικό Διαδικτυακό Επιμορφωτικό Σεμινάριο: «Covid-19 και Εμβόλια: Ακούμε και Ρωτάμε τους ειδικούς»

Ημερομηνία: 05-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Στην προσπάθεια ενημέρωσης για τον Covid-19 στο Webinar με καταξιωμένους ομιλητές επιστήμονες και με θέμα « COVID-19 και Εμβόλια: Ακούμε και Ρωτάμε τους ειδικούς» που υλοποιήθηκε από το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Δυτικής Ελλάδας και του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) στις 3/2/2021, συμμετείχε το ΕΕΕΕΚ Πύργου.

Ένας εκ των ομιλητών  ήταν και ο κ. Χαράλαμπος Γώγος, Καθηγητής Παθολoγίας, Μέλος επιτροπής ειδικών Υπ. Υγείας, Εθνικός εκπρόσωπος ομάδας εργασίας Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη θεραπεία του COVID-19.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν η Διευθύντρια Αγγελική Πετρόγιαννη και οι Εκπαιδευτικοί του σχολείου, το οποίο εκπροσώπησε επάξια και η Σχολική Νοσηλεύτρια, Έλενα Καραγεωργοπούλου, η οποία είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει τους μαθητές και με ιδιαίτερη προσήλωση στο έργο της ενημερώνεται διαρκώς, ώστε να προσφέρει τις επιστημονικές της γνώσεις στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Όπως ανέφεραν οι συμμετέχοντες από το ΕΕΕΕΚ Πύργου που κατέγραψαν τις εντυπώσεις τους «Στο σεμινάριο, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε ο στόχος του εμβολίου ενάντια στον Covid-19, ο οποίος δεν είναι άλλος, από τον περιορισμό της υψηλής μεταδοτικότητας και την εξάλειψη των σοβαρών επιπτώσεων στην υγεία των ανθρώπων. Αυτή τη στιγμή, πολλά εμβόλια για τον SARS-COV-2 βρίσκονται στο εμπόριο, τα οποία έχουν εγκριθεί από τους αρμόδιους φορείς και έχουν αποτελεσματικότητα έως και 95%, χωρίς να έχουν αναφερθεί παρενέργειες σε όσους έχουν υποβληθεί σε εμβολιασμό έως αυτή τη στιγμή. Το εμβόλιο μας προστατεύει για περίπου 3 μήνες και για όσους επιθυμούν να εμβολιαστούν μπορούν να μπουν στη σελίδα https://emvolio.gov.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος