FOLLOW US: facebook twitter

Το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας επιτέλους επισκευάζεται και καθίσταται ασφαλές!

Ημερομηνία: 09-01-2023 | Συντάκτης:

Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος είδε από κοντά την πορεία των εργασιών

Εμφανώς ικανοποιημένος ο βουλευτής του νομού μας Ανδρέας Νικολακόπουλος από την πορεία των εργασιών επισκευής του Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδας, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στο χώρο και είδε από κοντά την εξέλιξη του έργου, ενώ παράλληλα έχει επικεντρώσει την προσπάθειά του ώστε σύντομα να προχωρήσει και η δεύτερη φάση.

Το έργο: «Επισκευές στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας- τακτοποίηση κτιρίου Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδας» με προϋπολογισμό 70.327,73 ευρώ μαζί με ΦΠΑ, βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα και ο κ. Νικολακόπουλος ενημερώθηκε εκτενώς για τις εργασίες από τον εργολάβο κ. Χρήστο Αποστολόπουλο.

Ικανοποιείται ένα χρόνιο αίτημα

Όπως είναι γνωστό το κτήριο του Δικαστικού Μεγάρου επί σειρά ετών αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα και ο κ. Νικολακόπουλος, όντας και δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας με πολλές ώρες εργασίας στο συγκεκριμένο χώρο, από την πρώτη στιγμή είχε επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για την επισκευή του προκειμένου να καταστεί ασφαλές, γι’ αυτό άλλωστε είχε προβεί σε σειρά ενεργειών οι οποίες απέδωσαν καρπούς και ένα αίτημα ετών γίνεται πράξη.

Ο ίδιος κατά την επίσκεψή του δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών, ενώ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με δικαστικούς υπαλλήλους με τους οποίους εκτός από την ανταλλαγή ευχών συζήτησε και για τα υπόλοιπα προβλήματα, με κυρίαρχο την έλλειψη προσωπικού.

Θέμα το οποίο τέθηκε και στην συνάντηση που είχαν τον προηγούμενο μήνα με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Κώτσηρα, ο κ. Νικολακόπουλος και το προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας και ήδη δρομολογούνται κινήσεις για την αντιμετώπισή του.

Συνολική αντιμετώπιση

Αναφορικά με το έργο επισκευής του Δικαστικού Μεγάρου, στην παρούσα φάση εκτελείται το πρώτο μέρος εργασιών και έχει ζητηθεί από τον κ. Κώτσηρα να προχωρήσουν τάχιστα οι διαδικασίες για την οικοδομική τακτοποίηση του κτιρίου, καθώς έχει εγκριθεί σχετικό κονδύλι της τάξης των 20.000 ευρώ, προκειμένου να προχωρήσει η δεύτερη φάση των εργασιών με το συνολικό κονδύλι να αγγίζει συνολικά τις 350.000 ευρώ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος