FOLLOW US: facebook twitter

Το Coma Berenices 2018 του Κτήματος Μερκούρη στα 10 καλύτερα κρασιά του 2019

Ημερομηνία: 20-01-2020 | Συντάκτης:
-Επιβράβευση των εκλεκτών οίνων του Κτήματος Μερκούρη από την γνωστή οινική ιστοσελίδα winetuned.com

Το εκλεκτό εμφιαλωμένο κρασί Coma Berenices 2018 του Κτήματος Μερκούρη, συγκαταλέγει ανάμεσα στα δέκα καλύτερα κρασιά της περσινής χρονιάς 2019, το γνωστό site winetuned.com ασχολείται αποκλειστικά με τους ελληνικούς αμπελώνες, την ελληνική οινοποιία, τον οινοτουρισμό και τους ελληνικούς οίνους με τις εκλεκτές ποικιλίες τους.

Έτσι, στο πρώτο κείμενο της χρονιάς με τίτλο «τα δέκα καλύτερα κρασιά της περσινής χρονιάς»,  η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μας καλεί να μοιραστούμε τα κρασιά που κέρδισαν τις εντυπώσεις το 2019, κρασιά που θα τα αναζητάμε και μέσα στο 2020, όχι για να τα δοκιμάσουμε αλλά για να τα απολαύσουμε!

Πλέκει λοιπόν το εγκώμιο για το εμφιαλωμένο κρασί Coma Berenices 2018 του Κτήματος Μερκούρη αναφέροντας τα εξής:

«Αυτό δεν είναι καινούριο κρασί! Για την ακρίβεια είναι ένα διαχρονικά εξαιρετικό και διαχρονικά αγαπημένο κρασί από Viognier. Μην μπερδευτούμε, δεν παράγεται στον Ροδανό αλλά στην Ηλεία! Η χρόνια όμως του 2018 είναι η καλύτερη που θυμόμαστε! To δοκιμάσαμε μέσα στο καλοκαίρι και μας καθήλωσε με τον έντονα βερικοκένιο χαρακτήρα του! Το ξαναδοκιμάσαμε και μέσα στον Νοέμβρη και το βερίκοκο έστεκε ακόμα εκεί έντονο και προκλητικό τόσο στο άρωμα όσο και στην γεύση! Πλούτος, κομψότητα και εξωστρέφεια σε ένα κρασί ταυτόχρονα!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος