FOLLOW US: facebook twitter

Το «colpo grosso» του ΠΑΟΒ με Λαθύρη-Το παρασκήνιο της μεταγραφής

Ημερομηνία: 02-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας έκανε το «colpo grosso» με τον Αχαιό πολύ καλό εξτρέμ Βαγγέλη Λαθυρη, καθώς κατάφερε να τον εντάξει ξανά στην ομάδα, παρότι είχε μετακινηθεί στην ομάδα του Αγ. Νικολάου της Κρήτης και είχε ανακοινωθεί η μεταγραφή του από την κρητική ομάδα στις 5 Αυγούστου.

Ο ΠΑΟΒ κινήθηκε έξυπνα μέσω του δραστήριου τεχνικού διευθυντή του, Άκη Παλούμπη, ο οποίος από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται στην Κρήτη για οικογενειακούς λόγους, και εκμεταλλευόμενος την συγκυρία συναντήθηκε την Δευτέρα με τον 26χρονο ακραίο επιθετικό στο Ρέθυμνο και τον έπεισε να επιστρέψει στον ΠΑΟΒ.

Βέβαια, συζητήσεις υπήρχαν από την προηγούμενη εβδομάδα μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά η περίπτωσή του δεν ήταν εύκολη. Η συνάντηση στο Ρέθυμνο των δύο ανδρών ήταν αυτή που έκαμψε κάθε εμπόδιο και έφερε την τελική συμφωνία. Εν συνεχεία ακολούθησαν οι διαπραγματεύσεις με τον Α.Ο. Αγ. Νικολάου, οι οποίες ήταν επίσης «σκληρές» για ευνόητους λόγους και τελικά το μεγάλο deal έγινε πράξη το πρωί της Τετάρτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Άκης Παλούμπης και Βαγγέλης Λαθύρης έχουν κάτι παραπάνω από μια απλή σχέση παράγοντα-ποδοσφαιριστή. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΒ ήταν αυτός που είχε αναλάβει τον περασμένο Μάρτιο να φέρει τον Λαθύρη από τον Πάμισο και μάλιστα ο 26χρονος επιθετικός είχε πανηγυρίσει με τον Άκη Παλούμπη το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΒ, στην επανέναρξη της Γ΄ Εθνικής στις 11 Απριλίου, κόντρα στον Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Ο ταχύτατος και τεχνίτης εξτρέμ, την προηγούμενη σεζόν ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΒ και πρώτος σκόρερ της ομάδας με 5 γκολ σε 8 αγώνες καθώς ήρθε στη Βάρδα στις 30 Μαρτίου, από την 5η αγωνιστική και μετά (από την επανέναρξη).

Ο ΠΑΟΒ έψαχνε εδώ και μέρες έναν 11αδάτο εξτρέμ και πήγε σε μια δοκιμασμένη και ταυτόχρονα εξαιρετική λύση. Ένας παίκτης που παρότι σχετικά νεαρός, έχει παίξει ήδη αρκετές σεζόν στην Γ΄ Εθνική ακόμα και με την Καλαμάτα την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος