FOLLOW US: facebook twitter

 Το άτυχο παλικάρι βρήκε στο κρεβάτι του  νεκρό η μάνα του!

Ημερομηνία: 13-10-2022 | Συντάκτης:

Τραγωδία στον Αμπελόκαμπο Ήλιδας- Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τον αιφνίδιο θάνατο του 19χρονου  Αντώνη Μπορδόκα

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο χωριό  Αμπελόκαμπος του δήμου Ήλιδας, από την είδηση του αιφνίδιου θανάτου ενός 19χρονου παλικαριού, του Αντώνη Μπορδόκα. Τον 19χρονο Αντώνη  βρήκε στο δωμάτιό του παγωμένο η μητέρα του το πρωι της Τετάρτης και σε κατάσταση σοκ κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον επαναφέρουν, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου ήταν ήδη αργά και απλώς διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατός του.

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος νέος διέμενε στον Αμπελόκαμπο, ήταν φοιτητής στην Καλαμάτα  και ετοιμαζόταν μάλιστα να πάει να υπηρετήσει τη θητεία του στο στρατό. Ο Αντώνης  από 14 ετών και για τρία χρόνια (2017-2020) ήταν παίκτης του Ολυμπιακού Σαβαλίων, ενώ τη σεζόν 2020-2021, που διεκόπη λόγω Covid-19, ήταν μέλος της ομάδας του χωριού του, του Εθνικού Αμπελοκάμπου.

Σύμωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παλικάρι  δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας και αποβραδίς είχε πάει για να παίξει ποδόσφαιρο, γύρισε στο σπίτι του και κοιμήθηκε. Το πρωί όμως η μητέρα του ανησύχησε γιατί η ώρα είχε περάσει και δεν είχε ξυπνήσει την ώρα που συνήθιζε και έτσι γύρα στις 11  πήγε στο δωμάτιό του και τότε βρήκε το παιδί της ακίνητο  και χωρίς ανάσα. Με το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε όπως προαναφέραμε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας αλλα φάνεται πως το παλικάρι ήταν ήδη νεκρό αρκετές ώρες πριν τον βρει η μητέρα παγωμένο.  Εικάζεται ότι ο θάνατος το 19χρονου προήλθε από ανακοπή, ωστόσο θα διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου του από την διενέργεια νεκροψίας στην ιατροδικαστική υπηρεσία στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου μεταφέρθηκε η σορός του άτυχου Αντώνη.

Τα δύο χωριά στον Αμπελόκαμπο και τα Σαβάλια απ’ όπου καταγόταν η μητέρα και διατηρούσε η οικογένεια συσκευαστήριο αγροτικών προϊόντων, βυθίστηκαν στο πένθος και όλοι κάνουν λόγο για ένα υπέροχο, ευγενικό κα χαμογελαστό παλικάρι. Ο θάνατός του σκόρπισε την θλίψη και στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που ήταν η μεγάλη του αγάπη. Η οικογένεια του συκλονισμένη δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε το αγόρι της πάνω στο άνθος της ηλικίας του, έτσι ξαφνικά, χωρίς να υπάρχει κάποιο δείγμα για την τραγωδία που θα ακολουθούσε.   

Η Πρωινή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη.

Φωτογραφία Βαγγέλης Δημητρόπουλος

Ε.Π


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος