FOLLOW US: facebook twitter

Το αντιπολεμικό βίντεο των μαθητών του Σκουροχωρίου

Ημερομηνία: 08-03-2022 | Συντάκτης:

Η μητέρα της σημαιοφόρου από τη Ρωσία και ο πατέρας από την Ουκρανία!

Αντιπολεμικό μήνυμα στέλνουν μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο που γύρισαν στην αυλή του σχολείου τους οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου.

“Η σημαιοφόρος του Σχολείου μας μαθήτρια της Στ τάξη Σόικο Βικτώρια έχει τις αδελφές της στην Ουκρανία. Η μητέρα της είναι από τη Ρωσία και ο μπαμπάς της από την Ουκρανία”, αναφέρουν οι μαθητές.

“Στο σχολείο μας έχουμε κι άλλους μαθητές και μαθήτριες που οι γονείς τους κατάγονται από τη Ρωσία και την Ουκρανία. Το όνειρό μας, η Ειρήνη (Our dream is Peace). Εμείς οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου Ηλείας θέλουν να σταματήσει αμέσως ο πόλεμος. Στέλνουμε από τη Γη της Ολυμπίας το μήνυμα της Εκεχειρίας”.

Όπως αναφέρει ο διευθυντής του σχολείου κ. Αθανάσιος Κατσίμπελης, “οι μαθητές σε συνεργασία με τις δασκάλες τους των εικαστικών και του θεάτρου. γύρισαν βίντεο με θέμα την ειρήνη, με βάση της εγκυκλίου του υπουργείου Παιδείας να ενημερώσουν τους μαθητές για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία». Απαίτηση των μαθητών να σταματήσει αμέσως ο πόλεμος!”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος