FOLLOW US: facebook twitter

Το «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ» σαρώνει στο you-tube!

Ημερομηνία: 21-11-2022 | Συντάκτης:

Κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι του Ζαχαραίου τραγουδιστή Διαμαντή Κόκλα που βάζει «φωτιά»  τα Σαββατόβραδα στην πίστα

Χιλιάδες φαν αρχίζει να αποκτά το πρώτο τραγούδι  του ανερχόμενου λαϊκού τραγουδιστή Διαμαντή Κόκλα  από τον Κακόβατο Ζαχάρως με τίτλο «Αντικατάσταση» που κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στο you tube.  Το τραγούδι  που ηχογραφήθηκε στην Δισκογραφική εταιρία Orange Records-  Studio Orange στην Πάτρα, σε στίχους του Άρη Παναγιωτόπουλου και σε μουσική του Γιώργου Γιαννικόπουλου, , γνωρίζει μεγάλη επισκεψιμότητα στο you tube αλλά και στο προφίλ του τραγουδιστή στα social media όπου τα κολακευτικά σχόλια των φίλων του είναι αμέτρητα όπως και οι ευχές για να έχει μια υπέροχη πορεία.

Ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος κι όπως αναφέρει μιλώντας στην Πρωινή, η «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ» ευελπιστεί ότι θα είναι το τραγούδι εκείνο που θα του ανοίξει δρόμο για τα επόμενα καλλιτεχνικά του βήματα και θα γίνει σουξέ.  «Νομίζω ότι με αυτό το κομμάτι ταυτίστηκα από την πρώτη στιγμή, δεν είναι τυχαίο ότι ο Άρης Παναγιωτόπουλος το είχε στο συρτάρι 10 χρόνια και φαίνεται πως τώρα ήρθε η στιγμή να βγει, μου το εμπιστεύτηκε, κούμπωσε απόλυτα με τη φωνή μου και τον ευχαριστώ! Ελπίζω ο κόσμος να το αγαπήσει τόσο όσο εγώ. Το τραγούδησα για πρώτη φορά το Σάββατο στο JOJO στον Πύργο όπου εμφανίζομαι και έγινε χαμός!  Η επισκεψιμότητα στο you tube όσο πάει και ανεβαίνει, έχουμε μέρι αυτή τη στιγμή  περίπου 8.000 προβολές και οι καλά γνωρίζοντες το χώρο  εκτιμούν ότι θα φτάσουμε τις 100.000 επισκέψεις. »

Ο Διαμαντής Κόκλας  είναι ένα νέο  ταλαντούχο παιδί που πατάει όμως γερά στη γη,  με πολύ αγάπη για το τραγούδι, που κατάγεται από τον Κακόβατο, έχει σημειώσει πολλές και αξιόλογες συνεργασίες στον καλλιτεχνικό χώρο από τις εμφανίσεις του όχι μόνο στην Ηλεία αλλά και σε άλλα πολλά νυχτερινά μαγαζιά στην επαρχία. Το καλοκαίρι έκανε θραύση με τις εμφανίσεις του σε  μεγάλα τοπικά λαϊκά πανηγύρια και εκδηλώσεις κρατώντας το λαϊκό πρόγραμμα, ερμηνεύοντας παράλληλα και παραδοσιακά κομμάτια.  Γνήσια λαϊκή φωνή, όπως μας λέει λατρεύει τον Καζαντζίδη, τον Στράτο Διονυσιου, τον Σταμάτη Γονίδη , τον Ζαφείρη Μελά  και όλους τους μεγάλους τραγουδιστές που έχουν γράψει ιστορία στο λαϊκό τραγούδι αλλά και εκείνους που τραγουδούν τον έρωτα όπως ο Γιάννης Πάριος και από τους νεότερους τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Κώστα Αργυρό.

Φέτος το χειμώνα εμφανίζεται τα Σάββατα στο JOJO Live stage στον Πύργο βάζοντας «φωτιά»  στην πίστα της νυχτερινής διασκέδασης, εκεί όπου μπορούν να τον απολαύσουν οι φίλοι του και να τραγουδήσουν μαζί του.  Αγαπά πολύ όπως μας λέει τον κόσμο του Πύργου που τον έχει στηρίξει απίστευτα.

«Πραγματικά δεν περίμενα τέτοιο ενθουσιασμό για το πρώτο μου τραγούδι,το «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ».  Αισιοδοξώ  ότι αυτό το κομμάτι  θα μου ανοίξει νέους δρόμους στην καλλιτεχνική μου πορεία …»

Ελένη Παπαδοπούλου


Σχόλιο για "Το «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ» σαρώνει στο you-tube!"

  1. Ο ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ ΚΟΚΛΑΣ είναι ένα ΝΕΟ ανερχόμενο ΑΣΤΕΡΙ από τον τόπο μας , και εμφανίζεται αυτο το ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ και κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ στο *JOJO LIVE STAGE PYRGOS *
    Πύργος Ν. Ηλείας
    ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ ΚΟΚΛΑΣ “ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ” το σουξέ του δικού μας καλητεχνη. σε ζωντανή παρουσίαση
    στο *JOJO LIVE STAGE PYRGOS *

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος