FOLLOW US: facebook twitter

Τιτάνες Πύργου: Ξεκινά το τμήμα Α.μ.Ε.Α. με αμαξίδιο

Ημερομηνία: 18-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ακαδημία Μπάσκετ «Τιτάνες Πύργου» ανακοίνωσε πως το ερχόμενο Σάββατο ξεκινά το τμήμα Α.μ.Ε.Α. με αμαξίδιο και καλεί τους ενδιαφερόμενους να παραβρεθούν.

Η ανακοίνωση των Τιτάνων: «Ξεκινάει το τμήμα Α.μ.Ε.Α. με αμαξίδιο. Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να έρθουν το Σάββατο στις 14:00 στο Κλειστό του Πύργου για την πρώτη συνάντηση.

Καλούμε όχι μόνο αθλητές αλλά και εθελοντές που θέλουν να βοηθήσουν αυτή τη προσπάθεια. Κοντά μας συνοδοιπόρος είναι και το Σωματείο Παραπληγικών.

Με σύνθημα «ίση πρόσβαση στον αθλητισμό» δημιουργούμε το συγκεκριμένο τμήμα για άτομα με κινητικές αναπηρίες με σκοπό να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους.

Απευθυνόμαστε σε παιδιά, γυναίκες και άντρες όλου του νομού Ηλείας με σκοπό όχι μόνο την προπόνηση αλλά και την συμμετοχή στα επίσημα πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο, που είναι επίσημα αναγνωρισμένη από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

Μεγάλοι σύλλογοι όπως ο Παναθηναϊκός, ο Άρης, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός καθώς και άλλοι σύλλογοι ανά την Ελλάδα λαμβάνουν μέρος στα επίσημα πρωταθλήματα.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας με μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook Titanes Basketball Academy και στο τηλέφωνο: 6981385853 (Μαρία Πήττα)».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος