FOLLOW US: facebook twitter

Τιτάν Πύργου: Θερμή υποδοχή στον πρωταθλητή Ευρώπης, Αρίωνα Κολιτσόπουλο

Ημερομηνία: 20-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Σύσσωμη η οικογένεια του Τιτάνα Πύργου αγκάλιασε τον Αρίωνα με την επιστροφή του στον Πύργο.

Βράβευση από τον Αντιπεριφερειάρχη Δ. Νικολακόπουλο

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο πρωταθλητής Ευρώπης στους έφηβους της ελληνορωμαϊκής πάλης, Αρίωνας Κολιτσόπουλος, επέστρεψε την Παρασκευή μαζί με τον πατέρα του από το Βουκουρέστι της Ρουμανίας, όπου εκεί ο 16χρονος Πυργιώτης αθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 65 κιλά της ελληνορωμαϊκής πάλης, και ο σύλλογός του, Τιτάν Πύργου, του επεφύλαξε θερμή υποδοχή. Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου, το Διοικητικό συμβούλιο, οι φίλοι και συγγενείς έδωσαν συγχαρητήρια στον Αρίωνα για την τεράστια διάκριση που πέτυχε, αποτέλεσμα μιας μεγάλης προσπάθειας και σκληρής δουλειάς του ίδιου και των προπονητών του στον Τιτάνα και στην Εθνική Ομάδα. Όλοι μαζί γιόρτασαν την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και του ευχήθηκαν να δώσει συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία του στο άθλημα και να κάνει το όνειρό του για ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, πραγματικότητα.

Ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος θα ξεκουραστεί τις επόμενες μέρες καθώς για 20 μέρες βρισκόταν στη Ρουμανία με την Εθνική Ομάδα για την προετοιμασία ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 και η κούραση που επήλθε είναι μεγάλη με καθημερινές σκληρές προπονήσεις, συμμετοχή σε διεθνή τουρνουά και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Eν συνεχεία θα αποφασίσει αν θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U17 της Ρώμης, που θα διεξαχθεί 25-31 Ιουλίου.

Η βράβευση του Αρίωνα Κολιτσόπουλου και του πατέρα-προπονητή του, Αλέξη, από τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Νικολακόπουλο.

Βράβευση από τον Δ. Νικολακόπουλο

Εξάλλου, την Παρασκευή, τον Αρίωνα Κολιτσόπουλο βράβευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο οποίος συνόδευσε την αποστολή της ελληνικής ομάδας στο Βουκουρέστι, ως επίσημος προσκεκλημένος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης.

Ο κ. Νικολακόπουλος υποδέχθηκε τον πρωταθλητή Ευρώπης, μαζί με τον προπονητή και πατέρα του Αλέξη Κολιτσόπουλο, τον τίμησε με αναμνηστική πλακέτα και τον συνεχάρη για ακόμα μια φορά για τον ζήλο και την προσπάθεια που κατέβαλε για να φέρει στην χώρα μας αλλά και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το χρυσό μετάλλιο.

Ο κ. Νικολακόπουλος, επιπλέον, συνεχάρη τους διοργανωτές του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος U17, ευχαρίστησε την Παγκόσμια Ομοσπονδία για την προσωπική πρόσκληση και ανέφερε πως οι συζητήσεις που έλαβαν χώρα με τους αρμόδιους φορείς έγιναν με τις καλύτερες προϋποθέσεις και τα αποτελέσματα θα φανούν το προσεχές χρονικό διάστημα. «Στόχος μας να προσελκύουμε στην γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, στην Ολυμπιακή γη, αντίστοιχες διοργανώσεις, οι οποίες θα είναι αντάξιες του τόπου και της παγκόσμιας ακτινοβολίας του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολακόπουλος.

Το χρυσό πανευρωπαϊκό μετάλλιο του Αρίωνα Κολιτσόπουλου που πήρε στο Βουκουρέστι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος