FOLLOW US: facebook twitter

Τιτάν Πύργου: «Συγχαρητήρια σε Κολιτσοπούλου, Παπαδάτου»

Ημερομηνία: 10-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Η Ιόλη Κολιτσοπούλου (αριστερά) είχε εξαιρετική παρουσία στην Πολωνία.

 

H Ιόλη Κολιτσοπούλου του συλλόγου «Τιτάν Πύργου» κατετάγη στην 5η θέση της Ευρώπης στην κατηγορία των 62 κιλών, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης U15, που διεξήχθη στην Κρακοβία της Πολωνίας. Μια σπουδαία επιτυχία για την Ηλεία αθλήτρια που έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις στο άθλημα της πάλης και δείχνει πως στο μέλλον θα έχει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, υπό τις οδηγίες του πατέρα της, Αλέξη Κολιτσόπουλου.

Η Ιόλη στον πρώτο γύρο πέρασε άνευ αγώνα και στο γύρο των «16» επικράτησε 5-2 και πτώση της αθλήτριας Velez Petra από τη Σερβία.

Στο γύρο των «8» νίκησε 10-9 την Andelic Mila από την Κροατία και προκρίθηκε στον ημιτελικό της διοργάνωσης. όπου ηττήθηκε από την Ουκρανή αθλήτρια 6-0 και πτώση.
Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο ηττήθηκε με σκορ 4-4 και πτώση.

Όπως ανακοίνωσε ο Τιτάν Πύργου «κάνοντας τον αγωνιστικό απολογισμό είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την πρωταθλήτρια του συλλόγου αλλά και για τη χώρα μας. Η υπομονή και επιμονή θα φέρει και το μετάλλιο.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τον προγραμματισμό, την προετοιμασία και γενικότερα την άψογη συνεργασία μας με τον κ. Ιωάννη Μπάρμπα αλλά και τους προπονητές Παναγιώτη Αθανασιάδη, Vano Cherktoev.

Τέλος, συγχαίρουμε την Ιόλη Κολιτσοπούλου για την 5η θέση στην Ευρώπη και την προσπάθεια που κατέβαλε στους αγώνες της. Της ευχόμαστε εις ανώτερα».

Η Όλγα Παπαδάτου (δεξιά) συμμετείχε για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

 

Ο σύλλογος συγχαίρει και την Όλγα Παπαδάτου που πήρε την 21η θέση στο Ευρωπαϊκό: «Η πρωταθλήτρια του Τιτάν Πύργου, Όλγα Παπαδάτου, αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στην προκριματική φάση πάλεψε με την Ιταλίδα αθλήτρια Nappa Gala όπου ηττήθηκε με 10-0. Στη συνέχεια έμεινε εκτός αγώνων καθώς η Ιταλίδα δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Συγχαίρουμε την Όλγα για την προσπάθειά της και της ευχόμαστε τα καλύτερα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος