FOLLOW US: facebook twitter

Τιτάν Πύργου: Στο Πανευρωπαϊκό U15 ο Κολιτσόπουλος

Ημερομηνία: 30-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Τέσσερις κορασίδες στο προπονητικό καμπ της Εθνικής Ομάδας

Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U15 θα συμμετάσχει ο αθλητής του Τιτάνα Πύργου, Αρίωνας Κολιτσόπουλος, μετά από την πρόκριση του στους αγώνες για τα 62 κιλά ελληνορωμαϊκής πάλης. Ο Κολιτσόπουλος συνεχίζει με προετοιμασία στο Λουτράκι για 10 μέρες και στη συνέχεια στο εξωτερικό σε κοινό καμπ με άλλες χώρες.

Επίσης, κλήθηκαν και θα συμμετάσχουν στο προπονητικό καμπ των Εθνικών ομάδων από 29 Απριλίου έως και 9 Μαΐου οι τέσσερις κορασίδες πρωταθλήτριες του Τιτάνα Πύργου Σοφία Κρανίτη, Ιόλη Κολιτσοπούλου, Βιβή Σμαρνάκη και Όλγα Παπαδάτου ενόψει αξιολόγησης για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κορασίδων.

Ο Τιτάν Πύργου συγχαίρει τους αθλητές/τριες που συνέχισαν να αθλούνται με κάθε δυσκολία λόγω της πανδημίας, αλλά και τον Δήμο Πύργου και τους Γυμναστές για το πρόγραμμα «Άθληση για όλους». Όπως επίσης και τους προπονητές του σωματείου «Αθλητική Γυμναστική Ένωση Πύργου» για την στήριξη και την βοήθειά τους στα παιδιά όλο αυτό το διάστημα. Τέλος, ο Τιτάν εύχεται ολόκληρη η αθλητική κοινότητα να επανέλθει σύντομα στην φυσική του δραστηριότητα που τόσο έχουν ανάγκη παιδιά και νέοι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος