FOLLOW US: facebook twitter

Τιτάν Πύργου: Διεθνείς αγωνιστικές δράσεις των αθλητών του

Ημερομηνία: 15-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Παλαιστικός σύλλογος Πύργου «Τιτάν» μετά την επιτυχημένη χρόνια των αθλητών του, που αγωνίστηκαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα, συμμετείχε στο Μονακό στην τελική φάση των συλλόγων για την Central European League U15 ελληνορωμαϊκής πάλης και κατετάγη 5ος σύλλογος για το 2019. Όλοι οι αθλητές του «Τιτάν» είχαν εξαιρετική απόδοση και ιδιαίτερα στον αγώνα με την ομάδα του Ζάγκρεμπ, όπου προσέφεραν θέαμα όλοι οι αγωνιζόμενοι και στο τέλος έφερε την ομάδα μας στην 5η θέση της λίγκας και την 1η θέση ως την πιο νεανική ομάδα.

Οι αθλητές επέστρεψαν με πολύτιμες εμπειρίες σε ένα από τα ωραιότερα ταξίδια αλλά και διοργανώσεις που έχει κάνει στο εξωτερικό.

O σύλλογος ευχαριστεί για την οικονομική στήριξη τους ιδιώτες επαγγελματίες του Πύργου και νιώθει περήφανος που υπάρχουν άνθρωποι να βοηθούν των αγώνα των αθλητών και ευρύτερα τον αθλητισμό. Ευχαριστεί για την στήριξη τους στο ταξίδι στο Μονακό τους Ι. Τσιώρη Nissan, Αρτοποιία «Δήμητρα», Ελαστικά Πραξιτέλης, Άρτο γεύσεις «Έξαρχος», FUEGO Bar, Παρμπρίζ Μπαλάσης Θ., «Σταθόπουλος», «Διονυσόπουλος», «Πιπερίτσα».

Ας δούμε όμως τι έρχεται μπροστά για τους Ηλείους αθλητές του «Τιτάν». Ο Τιτάν θα λάβει μέρος στο Αναπτυξιακό τουρνουά πάλης στην Αθήνα στις 16 Νοεμβρίου με 30 αθλητές και αθλήτριες, για παιδιά 7- 17 ετών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της ΕΛ.Ο.Π. και του Δήμου Φυλής.

Στην Ρωσία ο Τιτάν από 16 έως 29 Δεκέμβριου

Στην Μόσχα θα ταξιδέψουν οι 4 πρωταθλητές Ελλάδας του συλλόγου «Τιτάν» Αλεξία Αναστασοπούλου, Αρίωνας Κολιτσόπουλος, Παναγιώτα Κωνσταντοπούλου, Ιόλη Κολιτσοπούλου και ο προπονητής Αλέξης Κολιτσόπουλος, ώστε να συμμετέχουν στο κοινό προπονητικό καμπ και στους Διεθνείς Αγώνες παίδων που διοργανώνεται από την Ρωσική και την παγκόσμια Ομοσπονδία πάλης.

Ο Σύλλογος, μετά από πρόσκληση της Ρωσικής Ομοσπονδίας Πάλης, αποδέχτηκε με τιμή το κάλεσμα και θα συμμετέχει στο καμπ αλλά και στους αγώνες στις 25 με 28 Δεκεμβρίου.

Η Ρωσία είναι η κορυφαία δύναμη στον κόσμο στο άθλημα της πάλης, θεωρείται εθνικό άθλημα για τους Ρώσους καθώς συμπεριλαμβάνεται σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, έχοντας αθλητικές – σχολικές εγκαταστάσεις μόνιμης διαμονής για τους ασχολούμενους με το άθλημα. Κάπου εκεί θα φιλοξενηθούν και οι αθλητές του Πύργου και θα προπονούνται 3 φορές την ημέρα υπό τις οδηγίες των προπονητών Εθνικών ομάδων της Ρωσίας.

Στο τέλος θα συμμετέχουν στο τουρνουά Χριστουγέννων, το οποίο έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας καθώς συμμετέχουν εθνικές ομάδες από όλη τη γη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος