FOLLOW US: facebook twitter

Tips για να έχεις το ιδανικό μακιγιάζ το καλοκαίρι!

Ημερομηνία: 21-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Αυτά είναι τα απόλυτα tips για να έχει το ιδανικό μακιγιάζ το καλοκαίρι που θα αναδεικνύει το μαύρισμα σου!

Το καλοκαίρι πρέπει να είσαι προσεκτική με το μακιγιάζ. Η ζέστη, ο ιδρώτας, το μαύρισμα επηρεάζουν τον τρόπο που βάφεσαι και θα πρέπει να το λάβεις υπόψιν σου!

Καταρχάς το καλοκαίρι ιδανικό είναι να έχεις ανάλαφρο μακιγιάζ. Πώς θα το πετύχεις;

Το πιο σημαντικό είναι να αντικαταστήσεις το make up σου με κάποιο που να έχει ελαφρύτερη υφή, ώστε να αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει, ιδιαίτερα αν έχεις λιπαρό δέρμα.  Επιπλέον θα αλλάξεις απόχρωσή, για να πλησιάζει περισσότερο στη μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

Πως να βαφτείς ώστε να αναδείξεις το μαύρισμα σου:

Kαλό είναι να έχεις επιλέξει κάποιο make up (ή κρέμα με χρώμα) σε μπρονζέ απόχρωση, μόλις έναν τόνο πιο σκούρο από το χρώμα που έχει τώρα η επιδερμίδα σου, για να πετύχεις ένα ζεστό «ηλιοκαμένο» αποτέλεσμα, χωρίς να φαίνεται υπερβολικό.

Tόνισε το μαύρισμα και τη λάμψη στο πρόσωπό σου, χρησιμοποιώντας ένα shimmer προϊόν σε μπρονζέ ή χρυσή απόχρωση (μια πούδρα σε σκόνη, αν έχεις λιπαρό δέρμα ή κάποιο λεπτόρρευστο υγρό, αν έχεις κανονικό ή ξηρό δέρμα).

Πέρασέ το στα σημεία που βλέπει πρώτα ο ήλιος, δηλαδή στους κροτάφους, ψηλά στα ζυγωματικά, στο πιγούνι και στο κόκαλο της μύτης.

Διατήρησε το μακιγιάζ στα μάτια και στα χείλη σε χαμηλούς τόνους. Πέρασε μια καφέ, χρυσή ή κοραλλί σκιά στα βλέφαρα και τόνισε τις βλεφαρίδες με μια πλούσια μάσκαρα.

Για τα χείλη διάλεξε φωτεινά κραγιόν και λαμπερά gloss σε τόνους κοραλλί και χρυσο-καφέ ή ακόμη και τελείως διάφανα με λίγο shimmer.

Το ιδανικό είναι να μην χρησιμοποιείς καθόλου foundation τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά αν πιστεύεις ότι πρέπει να το κάνεις, να βάζει μόνο όταν το χρειάζεσαι, σε μικρή ποσότητα και σε συγκεκριμένα σημεία.

Οι κρεμώδεις σκιές ματιών είναι λιγότερο πιθανό να “τρέξουν” και ακόμη καλύτερα εκείνες που έχουν σαν βάση τους τη σιλικόνη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος