FOLLOW US: facebook twitter

Την ζωή του σε τροχαίο στην Αθήνα έχασε χθες ο 53χρονος Πυργιώτης Γιάννης Γιαννακόπουλος

Ημερομηνία: 04-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα

Είχε δυστυχώς το ίδιο τέλος με τον 18χρονο γιο του!

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, άφησε τα ξημερώματα της Τετάρτης μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε στην Αθήνα με την μεγάλου κυβισμού μηχανή του, ο 53χρονος Γιάννης Γιαννακόπουλος από τον Πύργο. Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε απέραντη θλίψη στην τοπική κοινωνία όπου παλαιότερα ζούσε και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά,  ένας πολύ γνωστός και αγαπητός Πυργιώτης που τα τελευταία χρόνια είχε όμως μεταναστεύσει στην Αμερική, όταν έχασε το παλικάρι του επίσης σε τροχαίο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος είχε στήσει καρτέρι στον Γιάννη Γιαννακόπολο στο Περιστέρι της Αττικής, τον τελευταίο μήνα διέμενε όπως μάθαμε στην Αθήνα και τα ξημερώματα επιστρέφοντας στο σπίτι του κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, έχασε τον ελεγχο της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε και εξετράπη της πορείας του. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και διαπιστώθηκε λίγη ώρα μετά όταν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Τον 53χρονο που έφυγε πρόωρα από την ζωή και πικραμένος, συνόδευε μια άλλη τραγική ιστορία, αφού το 2011 είχε χάσει και τον 18χρονο γιο του σε τροχαίο στο κέντρο του Πύργου, στην είσοδο  της πόλης κοντά στο στάδιο και αυτήν του την απώλεια δεν μπόρεσε να την διαχειριστεί όπως και κάθε γονιός που χάνει παιδί. Έτσι, μετά τον θάνατο του παλικαριού του, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον Πύργο και να ξενιτευτεί στις ΗΠΑ, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια και εργαζόταν και στην Ελλάδα επέστρεψε όταν ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού.  Η ζωή όμως είχε άλλα αποφασίσει για τον Γιάννη, που τελικά ακολούθησε τον ίδιο δρόμο με το γιο του, θύματα και οι δυο της ασφάλτου!

Όλοι στον Πύργο από χθες το πρωί μετά το τραγικό μαντάτο, σοκαρισμένοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ένας νέος άνθρωπος χάθηκε τόσο άδικα από ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας. Ο άτυχος Γ. Γιαννακόπουλος έχει ακόμα δύο παιδιά, μια κόρη και ένα μικρότερο γιο που ζουν στον Πύργο και έχουν συγκλονιστεί από τον θάνατό του.

Η Πρωινή εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος