FOLLOW US: facebook twitter

Την Πέμπτη 2 Φλεβάρη στο Διοικητήριο Πύργου Εθελοντική αιμοδοσία από την ΕΛΜΕ Ηλείας

Ημερομηνία: 01-02-2023 | Συντάκτης:

Κάλεσμα συμμετοχής σε εκπαιδευτικούς και γονείς

Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας η 2η του Φλεβάρη για την ΕΛΜΕ Ηλείας, η οποία σε συνεργασία με το Γ.Ν. Πύργου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία από τις 9:00 έως τις 14:00 στο ισόγειο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ηλείας (πρώην νομαρχία).

Το κάλεσμα είναι ανοιχτό και απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς, σε γονείς ή και σε όποιον άλλο επιθυμεί να συμμετάσχει στην αιμοδοσία. Με ανακοίνωση της η ΕΛΜΕ Ηλείας επισημαίνει ότι σύμφωνα με τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα προβλέπεται άδεια για τους εθελοντές αιμοδότες, τόσο την ημέρα της αιμοδοσίας καθώς και 2 επιπλέον ημέρες.

«Για λόγους καλύτερης οργάνωσης της διαδικασίας, από το νοσοκομείο Πύργου μας ζητήθηκε ο αριθμός των εθελοντών αιμοδοτών που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε τις διευθύνσεις των σχολείων καθώς και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς:

  1. Να ενημερώσουν τους υπόλοιπους συναδέλφους και τους συλλόγους γονέων για την ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας.
  2. Να αποστείλουν τα ονόματα (είτε ομαδικά είτε ατομικά), αυτών που επιθυμούν να συμμετέχουν στην αιμοδοσία, αναγράφοντας ονοματεπώνυμο και σχολική μονάδα που υπηρετούν (αν πρόκειται για εκπαιδευτικούς), στο mail της ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ (elme.ilei@gmail.com), αναγράφοντας ως θέμα «ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ».
    Υπενθυμίζουμε ότι το κάλεσμα για την Εθελοντική Αιμοδοσία είναι ανοικτό για οποιονδήποτε επιθυμεί να προσφέρει αίμα και δεν αφορά αποκλειστικά εκπαιδευτικούς».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος