FOLLOW US: facebook twitter

Την Παρασκευή 30/7 ανοίγει τις πύλες στης στην Αρχαία Ολυμπία η 11η Γιορτή Βιβλίου

Ημερομηνία: 29-07-2021 | Συντάκτης:
Giorti_Vivliou_2021
Χιλιάδες τίτλοι βιβλίων από δεκάδες εκδοτικούς οίκους μας περιμένουν στο Πάρκο ΟΣΕ της Ολυμπίας σε μια πραγματική γιορτή πολιτισμού

Με τις καλύτερες προοπτικές με αισιόδοξα μηνύματα, ανοίγει τις πύλες της για το κοινό, την Παρασκευή  30 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα, , η 11η Γιορτή Βιβλίου στο Πάρκο ΟΣΕ στην  Αρχαία Ολυμπία που πραγματοποιείται ανελλιπώς από το 2011 μέχρι και σήμερα, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, από το βιβλιοπωλείο ΔΩΡΑ.

Μια πραγματική γιορτή πολιτισμού για την πόλη της Ολυμπίας, όπου οι βιβλιόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν χιλιάδες τίτλους βιβλίων από δεκάδες  εκδοτικούς οίκους, ελληνικούς και ξένους.  Βιβλία για μικρούς και μεγάλους, ποίηση, λογοτεχνία, μυθιστορήματα, παιδικά βιβλία, τέχνες και άλλα με πιο εξειδικευμένη θεματολογία, που μπορούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας και την βιβλιοθήκη σας, σας περιμένουν να τα ξεφυλλίσετε και να κάνετε τις αγορές σας. Οι ετοιμασίες για το στήσιμο της έκθεσης έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί  από τις αρχές της εβδομάδας και στα κιόσκια αμέτρητα βιβλία βρήκαν τη θέση τους στις προθήκες. Βεβαίως στο χώρο της έκθεσης θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πανδημία.

«Ξεκινάμε με αισιοδοξία γιατί το βιβλίο υπήρξε και συνεχίζει να είναι ο πολύτιμος φίλος μας στις δύσκολες εποχές της πανδημίας» τονίζει η κ. Δώρα Ευσταθοπούλου από το βιβλιοπωλείο ΔΩΡΑ που διοργανώνει όπως κάθε χρόνο την έκθεση βιβλίου

 

Όπως λέει  μιλώντας στην Πρωινή και η διοργανώτρια της έκθεσης κ.Δώρα Ευσταθοπούλου, «Κάθε βιβλίο είναι και μια περιπέτεια και ειδικά αυτήν την περίοδο της καραντίνας το βιβλίο ήταν ο καλύτερος σύντροφός μας στις δύσκολες ώρες που περάσαμε. Ξεκινάμε την Παρασκευή το απόγευμα που η έκθεση  ανοίγει τις πύλες της, με αισιοδοξία, γιατί πιστεύουμε ότι ο κόσμος έχει κουραστεί  ψυχολογικά από τους εγκλεισμούς και τα απανωτά lockdown και αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να συνδυάσουν την περιήγησή τους στον θαυμαστό κόσμο του βιβλίου με μια υπέροχη βόλτα στην Αρχαία Ολυμπία. Στην έκθεση βιβλίου μπορούν να βρουν τα πάντα, ότι ο καθένας αγαπά να διαβάζει και για όλες φυσικά τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Με την ανάγνωση ενός βιβλίου μας δίνεται η δυνατότητα να ανοιξουμε τους ορίζοντές μας και να διευρύνουμε τα ενδιαφέροντά μας, να ξεκουραστούμε ψυχολογικά από την νέα συνθήκη ζωής που μας έχει επιβάλλει η πανδημία γιατί και φέτος θα είναι ακόμα μια δύσκολη χρονιά.. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από τις 18:00 έως τις 00:30 και θα διαρκέσει ως τις 22 Αυγούστου,»

Να σημειώσουμε ότι στις 21 Αυγούστου, θα παρευρεθεί στο χώρο της έκθεσης βιβλίου από τις 8 έως τις 10 το βράδυ, ο συγγραφέας Γιάννης Καλπούζος για να υπογράψει το καινούργιο του βιβλίο «Ραγιάς, μέρες και νύχτες του 1821» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος