FOLLOW US: facebook twitter

Την Κυριακή η μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση της Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 17-02-2023 | Συντάκτης:

3.500 καρναβαλιστές και 20 άρματα σε θέση «μάχης»!

Όλα είναι πλέον  έτοιμα για τη μεγάλη παρέλαση στο Καρναβάλι Αμαλιάδας 2023 που κάνει φέτος ένα δυναμικό come back  με στόχο να βγουν στο δρόμο και να ξεφαντώσουν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, μικροί και μεγάλοι! Με την Καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 15.30 το μεσημέρι, κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Αμαλιάδα, καθώς προηγήθηκε η έναρξη με την συναυλία των Going Through, το Καρναβάλι των μικρών και το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού. Τις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις συνδιοργανώνουν το δήμος Ήλιδας  με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας και τον Σύλλογο Εστίασης και συμμετέχουν σχολεία, πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς της πόλης που έχουν κάνει τα δικά τους γκρουπ με ευφάνταστες στολές.

Το νέο αποκριάτικο ραντεβού της Αμαλιάδας είναι την προσεχή Κυριακή, όπου στην Καρναβαλική παρέλαση θα συμμετέχουν 3500 καρναβαλιστές με δεκάδες γκρουπ καθώς και 20 άρματα που είναι ήδη έτοιμα, όπως και ο Βασιλιάς Καρνάβαλος, όλα  δια χειρός του εικαστικού Κρίστο Χάσα και μεγάλης ομάδας εθελοντών και την συνεργασία του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Ηλιδας Βασίλη Καψή που εχει από την πλευρά του δήμου και την εποπτεία των αποκριάτικων εκδηλώσεων .  Η παρέλαση θα ξεκινήσει από την πλατεία Ανεμόμυλου που θα είναι η αφετηρία με προορισμό την πλατεία Αγίου Αθανασίου, όπου το πολύχρωμο «ποτάμι» των καρναβαλιστών θα ξεσηκώσει  όλη την πόλη σε ρυθμούς χαράς και  ενθουσιασμού  σε μια ατέλειωτη γιορτή! .

Το καρναβάλι θα παρουσιάσει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θοδωρής Δανίκας  ενώ την μουσική επιμέλεια θα έχει ο dj Τάσος Γαβρηλιάδης. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος