FOLLOW US: facebook twitter

Την Κυριακή η 1η Γιορτή ελιάς και ελαιολάδου στην κεντρική πλατεία  Ν. Φιγαλείας

Ημερομηνία: 27-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Ενημέρωση, ψυχαγωγία και τοπικές γεύσεις από την Ζούρτσα

Μια ωραία πρωτοβουλία για την διοργάνωση της 1ης Γιορτής Ελιάς και Ελαιολάδου στην Ν. Φιγαλεία διοργανώνουν όλοι οι τοπικοί φορείς Ν. Φιγαλείας και Φασκομηλιάς την προσεχή Κυριακή 30 Οκτωβρίου. Το ραντεβού έχει δοθεί στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία της Ν. Φιγαλείας ( Ζούρτσα) όπου θα ξεκινήσει η πολυθεματική Γιορτή της Ελιάς που θα έχει ενημερωτικό αλλά και ψυχαγωγικό χαρακτήρα με πολλές και ποικίλες δράσεις.

Ειδικότερα θα περιλαμβάνει  αρχικά ενημέρωση από ειδικούς για την ελιά και το ελαιόλαδο, καθώς η Ν. Φιγαλεία είναι μια από τις πλουσιότερες ελαιοπαραγωγικές περιοχές του νομού , η ποιότητα του ελαιολάδου και η ποσότητα των ελαιόδεντρων στον ευλογημένο αυτόν τόπο είναι η δύναμη του χωριού! Στην κεντρική πλατεία θα υπάρχει παράλληλα έκθεση φωτογραφιών, έκθεση αγροτικών μηχανημάτων, θεατρικό σκετς, ποιήματα, ζωγραφική και χοροί αλλά και παραδοσιακές γεύσεις από την Ζούρτσα.

Οι τοπικοί φορείς  και Σύλλογοι Ν. Φιγαλείας και Φασκαμμηλιάς απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους Ηλείους να συμμετέχουν στην πρώτη μεγάλη Γιορτή Ελιάς και Ελαιολάδου του χωριού τους, να ενημερωθούν και να διασκεδάσουν.

Ε.Π


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος