FOLLOW US: facebook twitter

Την Κυριακή το 45ο Λεχαινίτικο Καρναβάλι με παρουσιαστή το Γιάννη Σπαλιάρα-Πρώτη νυχτερινή έξοδος χθες του Βασιλιά Καρνάβαλου

Ημερομηνία: 08-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
Ξεκίνησαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το 45ο Καρναβάλι των Λεχαινών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 3 το μεσημέρι στα Λεχαινά, με μια ολοζώντανη παρέλαση και την συμμετοχή μικρών και μεγάλων καρναβαλιστών από ολόκληρη την πεδινή Ηλεία!

Φέτος οι διοργανωτές, ο πάντα δραστήριος ο Εθιμοτοπικός Όμιλος Λεχαινών μαζί με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης, έβαλαν τον πήχη ψηλά με την μεγάλη έκπληξη του Λεχαινίτικου Καρναβαλιού, που είναι η παρουσία του γνωστού ηθοποιού και παρουσιαστή Γιάννη Σπαλιάρα που αναλαμβάνει την παρουσίαση .

Το Καρναβάλι των Λεχαινών αποτελεί παράδοση ετών και συγκεντρώνει πλήθος κόσμου από το Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης, αλλά και από ολόκληρο το νομό, με τα πρωτότυπα και σατιρικά άρματα και γκρουπ καρναβαλιστών που σκορπίζουν το κέφι σε όλη την πόλη. Ωστόσο η έναρξη του Καρναβαλιού και των πλούσιων αποκριάτικων εκδηλώσεων, έγινε χθες το απόγευμα στα Λεχαινά με την νυχτερινή έξοδο του βασιλιά καρνάβαλου συνοδεία της Φιλαρμονικής Λεχαινών στην πλατεία Αγίου Δημητρίου με αποκριάτικα δρώμενα και χορευτικό πρόγραμμα από το χορευτικό τμήμα του Ομίλου Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών και το χορευτικό τμήμα του Δήμου Ήλιδας.

Αύριο Σάββατο 9 Μαρτίου στις 10 το πρωί στην πλατεία Αγίου Δημητρίου θα ξεκινήσει το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, ενώ στις 8 το βράδυ ακολουθεί το Αντάμωμα των Γενιτσάρων, Λεχαινών, Μυρσίνης και Στρουσίου.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου και στις 3 το μεσημέρι θα γίνει η μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση, το 45ο  καρναβάλι Λεχαινών με την παρέλαση αρμάτων, γκρουπ και παρουσιαστή τον Γιάννη Σπαλιάρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος