FOLLOW US: facebook twitter

Την Κυριακή 1/3 το 27ο Κρεστενέικο Καρναβάλι – Πυρετώδεις προετοιμασίες από τον δήμο, τα σχολεία και τους συλλόγους

Ημερομηνία: 25-02-2020 | Συντάκτης:

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για το 27ο Καρναβάλι στα Κρέστενα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 στις 3:30 το απόγευμα.

Δημοτική αρχή, Σύλλογοι, μαθητές και γονείς,  εργάζονται καθημερινώς και κάνουν τις τελευταίες προετοιμασίες τους για την παρέλαση των αρμάτων και των πεζοπόρων καρναβαλικών ομάδων το απόγευμα της Κυριακής.

Το Καρναβάλι στα Κρέστενα, όλα αυτά τα χρόνια, έχει κερδίσει την αγάπη όχι μόνο των κατοίκων του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων αλλά και πάρα πολλών ανθρώπων εκτός Δήμου, γιατί τους προσφέρει χαρά, διασκέδαση, φαντασία και για αυτό αποτελεί το σταθερό αποκριάτικο προορισμό μικρών και μεγάλων την τελευταία Κυριακή της αποκριάς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

Επομένως, είναι μια καλή ευκαιρία για διασκέδαση και πειράγματα σε ένα πρόγραµµα που θα τα έχει όλα… κέφι, γέλιο, φαντασία, τραγούδι, διασκέδαση, μουσική, χορό και φυσικά τους πολυάριθμους θεατές που κάθε χρόνο στηρίζουν το αποκριάτικο αυτό γεγονός. Η οργανωτική επιτροπή του Κρεστενέικου Καρναβαλιού, καλεί όλον τον κόσμο να έρθει την Κυριακή στην Κρέστενα φορώντας μόνο την καλή του διάθεση και το χαμόγελό του για να διασκεδάσει και να πει σε αυτήν την μεγάλη παρέα των καρναβαλιστών

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που χαμογελούν, άτομα στη σκηνή, άτομα κάθονται, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

Το αποκριάτικο παιδικό πάρτι του Συλλόγου Γυναικών

Εν τω μεταξύ ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Κρεστένων την Κυριακή το πρωί στην κεντρική πλατεία της πόλης, διοργάνωσε για τα παιδιά το καθιερωμένο αποκριάτικο χορό του.  Τα παιδιά των Κρεστένων διασκέδασαν με πολύ κέφι, μουσική, χορό, σερπαντίνες , λιχουδιές αλλά και διαδραστικά αποκριάτικα παιχνίδια, στην δική τους μέρα. Ντυμένα με αποκριάτικες στολές και κεφάτα, πέρασαν όμορφες στιγμές σε ένα ξεχωριστό και ηλιόλουστο πρωινό, που επιμελήθηκε ο Σύλλγος Γυναικών .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος