FOLLOW US: facebook twitter

«Δίνουν αίμα-Χαρίζουν Ζωή»: Την Κυριακή από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγ. Αποστόλων – Ελαιώνα

Ημερομηνία: 06-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Ακόμα μια Εθελοντική Αιμοδοσία, διοργανώνει την προσεχή Κυριακή, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγίων Αποστόλων- Ελαιώνα «ο Άγιος Τρύφωνας» σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου».

Η αιμοληψία, που θα αρχίσει στις 9 το πρωί και θα τελειώσει στις 2 – περίπου – το μεσημέρι, θα γίνει από κινητή μονάδα του Νοσοκομείου στον Ιερό Ναό «Κοιμήσεως της Θεοτόκου».

Το Δ.Σ. του Συλλόγου με ανακοίνωσή του και με σύνθημα «Μην περιμένεις την ανάγκη να σου χτυπήσει την πόρτα. ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΤΩΡΑ», καλεί τους νέους των δύο χωριών να ξεπεράσουν φόβους, αναστολές, προκαταλήψεις, φοβίες- ίσως και αδιαφορία- και να πυκνώσουν τις τάξεις των εθελοντών αιμοδοτών του Συλλόγου, που για μια ακόμη φορά θα προσέλθουν για αυτή την ύψιστη πράξη ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ στον συνάνθρωπο. «Γιατί οι εθελοντές αιμοδότες γνωρίζουν πως οι ανάγκες για αίμα είναι πολλές και διαρκείς, το αίμα δεν παρασκευάζεται σε κάποιο βιομηχανικό εργαστήριο και επομένως δεν μπορεί να πωληθεί, ούτε να αγοραστεί. Μόνος ΔΟΤΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Επομένως ξέρουν πως ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ – ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΖΩΗ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος