FOLLOW US: facebook twitter

Την μπέρδεψαν ξανά

Ημερομηνία: 08-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Την ενόχλησή του εξέφρασε ο Μάκης Μπαλαούρας εξαιτίας του γεγονός ότι μερίδα των ΜΜΕ συγχέουν την κόρη του, Όλγα, με μια συνονόματη και συνεπώνυμη διοικήτρια του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», που έστειλε στο πειθαρχικό τρεις γιατρούς που νόσησαν από κορωνοϊό.

«Κάθε φορά που η κυρία αυτή κάνει κάτι την πληρώνουμε εμείς: Η διορισμένη, από τη ΝΔ Μπαλαούρα, δεν έχει καμιά σχέση με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και κόρη μου» τόνισε μεταξύ άλλων και πρόσθσε ότι κάτι ανάλογο έγινε  και στο παρελθόν, καθώς η διοικήτρια ήταν υποψήφια με τον Σκανδαλίδη το 2006 στον δήμο Αθηναιών.

«Στην ίδια πολιτική αναμέτρηση η Όλγα (Μάκη) Μπαλαούρα κατέβαινε υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Ανοιχτή Πόλη (υποψήφιος Δήμαρχος Τσίπρας), τη δημοτική κίνηση της Αριστεράς, όπως κάνει και μέχρι σήμερα.

Τότε, μάλιστα “μπερδεύτηκε” και ο ΒΗΜΑτοδότης γράφοντας ότι τα παιδιά έχουν μυαλό νεωτερικό, όχι σαν τον πατέρα της τον Μάκη που παραμένει κολλημένος στην Αριστερά!

Φυσικά, η Όλγα απάντησε και το ΒΗΜΑ ζήτησε συγνώμη…» έγραψε ο πρώην βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνντας ότι η κόρη του είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός, με μεταπτυχιακά στην Ολλανδία και Δρ Πολεοδομίας από το IUAV της Βενετίας, σημαντικές έρευνες για την ανασυγκρότηση της Αθήνας, διακρίσεις σε Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής και πλούσια αρθρογραφία στον Τύπο.

«Δεν είναι διορισμένη…» σχολίασε.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 08/12/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος