FOLLOW US: facebook twitter

Τιμητική πλακέτα στους πυροσβέστες της Αμαλιάδας από την Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου Ήλιδας

Ημερομηνία: 08-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Εν όψει της Διεθνούς Ημέρας Πυροσβεστών και της Έναρξης της Αντιπυρικής Περιόδου, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δ. Ήλιδας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Μάκη Παπαγιαννόπουλο και Αντιπρόεδρο κ. Ι. Ντακούλια, επισκέφθησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας και απένειμαν Τιμητική Πλακέτα ως Φόρο Τιμής για το ανεκτίμητο έργο των Πυροσβεστών μας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Παπαγιαννόπουλου «οι άνθρωποι που υπηρετούν το Πυροσβεστικό Σώμα, είναι οι, εν ζωή, Φύλακες Άγγελοι μας, οι καθημερινοί ήρωες, οι οποίοι με Αφοσίωση και Αυταπάρνηση, προσφέρουν στην Κοινωνία μας, αψηφώντας αντίξοες καιρικές συνθήκες, καθώς και οποιουσδήποτε κινδύνους, ρισκάροντας ακόμα και την ζωή τους, προκειμένου να διασώσουν, να διαφυλάξουν και να προστατεύσουν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες, αλλά και το περιβάλλον και τα δάση μας, και μάλιστα, με ελάχιστες οικονομικές αποδοχές. Άλλωστε, ποιός, αλήθεια, θα μπορούσε να φανταστεί μια κοινωνία χωρίς τις Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος;»

“Ήταν χαρά μας” τόνισε ο κ. Παπαγιαννόπουλος, “που βρεθήκαμε κοντά τους, εν ώρα υπηρεσίας τους, και ειλικρινά συγκινηθήκαμε για την εγρήγορση που τους διακατέχει, προκειμένου να είναι έτοιμοι ανά πασά ώρα και στιγμή να επιτελέσουν το καθήκον τους”.

Κλείνοντας ο κ. Παπαγιαννόπουλος, ευχαριστεί τον Διοικητή καθώς και το Προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας, για το θερμό καλωσόρισμα που τους επιφύλαξαν.
Επίσης εύχεται, εγκάρδια και ολόψυχα, στους Πυροσβέστες και στις οικογένειες τους – που αγωνιούν και στηρίζουν τους ανθρώπους τους, γνωρίζοντας τα ρίσκα και τις δυσκολίες του αναντικατάστατου έργου τους .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος