FOLLOW US: facebook twitter

Τιμητική εκλογή για τον Δ. Δημητρουλόπουλο

Ημερομηνία: 25-01-2022 | Συντάκτης:

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας εξελέγη στην Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας


Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Στην Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, εξελέγη κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας κ. Δημήτρης Δημητρουλόπουλος,, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιανουαρίου. Μάλιστα κατά σειρά εκλογής ανάλογα με τις ψήφους που έλαβαν όλοι οι υποψήφιοι, εξελέγη δεύτερος. Εκτός από τους 10 εκλεγέντες, στην Συντονιστική Επιτροπή συμμετέχουν εκ του νόμου και οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων Αθηνών Βερβεσός Δημήτριος, Θεσσαλονίκης Φινοκαλιώτης Δημήτριος και Πειραιά Κλάππας Ηλίας.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας Δημήτρης Δημητρουλόπουλος ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την εκλογή του στην Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και για την ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του και τόνισε ότι την εκλαμβάνει ως προτροπή για να συνεχίσει τις προσπάθειές του στην ανάδειξη των προβλημάτων του νομικού κόσμου.

Ειδικότερα δήλωσε τα εξής:

“Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για την εκ νέου αποδοχή της υποψηφιότητάς μου ως μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και την εκλογή μου στη δεύτερη θέση μεταξύ πολλών και άξιων συνυποψηφίων. Η επιλογή τους είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμένα και η τιμή αυτή αντανακλάται και στο Δικηγορικό Σύλλογο Ηλείας, τον οποίο εκπροσωπώ. Εκλαμβάνω την ανάδειξή μου στη θέση αυτή ως προτροπή για συνέχιση της προσπάθειας με σκοπό την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων που εξακολουθούν να ταλανίζουν το δικηγορικό κόσμο. Και επίσης ως παρότρυνση με σκοπό να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες της συγκυρίας που θα βελτιώσουν το επίπεδο της απονεμόμενης δικαιοσύνης στη χώρα μας και θα διατηρήσουν τους Δικηγορικούς Συλλόγους ενεργούς επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς, αντάξιους των προσδοκιών των συναδέλφων αλλά και των παραδόσεων του δικηγορικού σώματος.”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος