FOLLOW US: facebook twitter

Τιμήθηκαν λογιστές φοροτεχνικοί γιατί κράτησαν στην πανδημία όρθιες της επιχειρήσεις

Ημερομηνία: 08-02-2023 | Συντάκτης:

Ο πρόεδρος και αντιπροσωπεία της ΕΛΦΕΕ Ηλείας στην κοπή πίτας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτ. Ελλάδας για την παραλαβή του βραβειου

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Ηλείας ( ΕΛΦΕΕ) παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδος στην Πάτρα. Από το ΔΣ παραβρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Αλέξιος Νταουλάρης, ο αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Πουλακίδας, ο γενικός γραμματέας κ. Γεώργιος Λαλιώτης και η ταμίας κα Ευγενία Γιαμπαστή. Κατά την διάρκεια κοπής της πίτας, τιμήθηκαν εκπρόσωποι των Ενώσεων Λογιστών της ΠΔΕ για την προσφορά και το έργο τους προς τις επιχειρήσεις κατά την διάρκεια της πανδημίας

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των ενώσεων λογιστών του νομού Αχαΐας και του νομού Αιτωλοακαρνανίας, του Επιμελητηρίου Αχαΐας, του τεχνικού Επιμελητηρίου Αχαΐας, τοπικοί βουλευτές και αρκετοί οικονομολόγοι λογιστές -φοροτεχνικοί.

Εκπροσωπώντας την ΕΛΦΕΕ Ηλείας, κ κ. Νταουλάρης και παραλαμβάνοντας το βραβείο για την ΕΛΦΕΕ Ηλείας από την κ. Εύη Βεργοπούλου είναι γ.γ. του ΟΕΕ Δυτικής Ελλάδας, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γεώργιο Παππά, για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης, για την άψογη και συνεχή συνεργασία μεταξύ των ενώσεων και του Επιμελητηρίου αλλά και για την συμβολική κίνηση του να τιμήσει τους λογιστές φοροτεχνικούς.

Επίσης ο κος Νταουλάρης τόνισε ότι οι λογιστές κατά την διάρκεια της πανδημιας έμειναν γραφείο ενώ όλοι οι άλλοι έμειναν σπίτι, και κατάφεραν με υπεράνθρωπες να κρατήσουν τις επιχειρήσεις “όρθιες”, και τους εργαζόμενους να μην χάσουν τις δουλειές τους, αφού υλοποίησαν σχεδόν δύο χιλιάδες νομοθετικές ρυθμίσεις σε λιγότερο από δύο χρόνια. Τέλος αφιέρωσε το βραβείο σε όλους τους λογιστές που έχασαν την ζωή τους, στις συνθήκες πίεσης που έφερε η πανδημία στις ζωές των λογιστών.

Κλείνοντας τονισε θα πρέπει επιτέλους, να νομοθετηθούν όλες οι απαραίτητες διατάξεις για την ασθένεια του λογιστή και την λοχεία της λογίστριας. Ένα από τα πολλά δίκαια αιτήματα μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος