FOLLOW US: facebook twitter

Τηλυκράτης-ΠΑΟ Βάρδας 1-0: Καλός αμυντικά, ακίνδυνος επιθετικά!

Ημερομηνία: 14-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας ηττήθηκε 1-0 στη Λευκάδα από τον δεύτερο της βαθμολογίας Τηλυκράτη, με γκολ του Ταΐρη στο 70΄ κι έτσι υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Α1 Κατηγορία Ηλείας, καθώς απομένουν τρεις αγωνιστικές και είναι στο -11 από την 7η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή. Οι «πράσινοι», με τον Γιώργο Λαμπρόπουλο στον πάγκο, παρατάχθηκαν χωρίς τους ασθενείς Διονυσόπουλο, Βασιλόπουλο και τον τραυματία Πλαστουργό, ενώ οι Σταυρόπουλος, Καφεντζής που έπαιξαν ως αλλαγή προέρχονταν και αυτοί από ίωση. Παρά τα προβλήματα, αμυντικά στάθηκαν καλά και κράτησαν μακριά από τα καρέ του Βορύλλα τους παίκτες του Τηλυκράτη, οι οποίοι είχαν τον έλεγχο αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί. Το α΄ ημίχρονο τελείωσε 0-0 με τον Τηλυκράτη να έχει δοκάρι στο 33΄ με τον Ντόση, με απευθείας φάουλ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Βορύλλας απέκρουσε σε κόρνερ σουτ του Ντόση.

Στο β΄ μέρος το σκηνικό ήταν παρόμοιο. Τελικά, στο 70΄ ο Ταΐρης σκόραρε από κοντά, αφού πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Βορύλλα, σε μια φάση οριακή για οφσάιντ, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΒ. Στο 76΄ ο Κουλούρης είχε ένα σουτ υπό καλές προϋποθέσεις που κόντραρε σε αμυνόμενο και το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.


Τηλυκράτης: Μπλατσιώτης, Μπιμπισίδης, Παναγιωτόπουλος, Μπαγκαλιάνης (70΄ Κολοβός) , Ντόσης, Τόσκα (90΄ Πλαστουργός), Ταΐρης, Νικλιτσιώτης (81΄ Τσιότρας) , Περιστέρης (70΄ Πετσίτης), Γκέτσι, Σιμόνι (81΄ Αζούδης).

ΠΑΟ Βάρδας: Βορύλλας, Σακελλαρόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Νικολακόπουλος (74΄ Καφεντζής), Πολίτης, Φερεκίδης (84΄ Σταυρόπουλος), Λιόσης, Τσιρίκος, Μαυρόπουλος, Πυρρής (77΄ Λαθύρης), Κουλούρης.


Φωτο: lefkadapress.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος