FOLLOW US: facebook twitter

Τηλεδιάσκεψη του Λυκείου των Ελληνίδων: Μοιράστηκαν σκέψεις και αποχαιρετίστηκαν για το καλοκαίρι

Ημερομηνία: 30-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

-Συμμετείχε η πρόεδρος του ΛΕ Πύργου Κατερίνα Παρασκευοπούλου

Σε ένασύγχρονο – λογω του κορονοϊού- εγχείρημα επικοινωνίας, μια προσπάθεια ν’ ανταμώσουν, να ειδωθούν, να μοιραστούν σκέψεις, αγωνίες και να αποχαιρετιστούν για καλοκαίρι, κατέφυγαν τα Τμήματα παραρτημάτων του Λυκείου των Ελληνίδων, πραγματοποιώντας την Παρασκευή μια μεγάλη τηλεδιάσκεψη. Κι επειδή η  Συνεδρίαση του πολυπληθούς τμήματος Παραρτημάτων, δια φυσικής παρουσίας, ήταν δύσκολη προς το παρόν, γεννήθηκε η σκέψη να προσπαθήσουν να συνεδριάσουν διαδικτυακά, μιας και η τεχνολογία δίνει πλέον σε όλους αυτήν τη δυνατότητα, απ’ όπου και αν βρισκόμαστε! Στην παραπάνω τηλεδιάσκεψη του Λυκείου των Ελληνίδων, συμμετείχε και η πρόεδρος του ΛΕ Πύργου κ. Κατερίνα Παρασκευοπούλου.

Έτσι , όπως αναφέρει η Έφορος παραρτημάτων Λυκείου των Ελληνίδων κ. Μαρία Παπαμάρκου “ μετά  από ένα μεγάλο διάστημα, κατά το οποίο είναι γεγονός πως βρεθήκαμε όλοι αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κρίση, που άλλαξε εν πολλοίς την καθημερινότητά μας, είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση να συνδεθούμε με πολλές αγαπημένες φίλες- εκπροσώπους Παραρτημάτων αλλά και με Προέδρους και μέλη Δ.Σ. Λυκείων.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Πύργου κ. Κατερίνα Παρασκευοπούλου που συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη τόνισε ότι “Είναι αλήθεια ότι σ αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση η τεχνολογία είναι σύμμαχος μας κ βοηθός μας πολύτιμος. Ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία, χαρήκαμε πολύ που ειδωθηκαμε!!! Καλό καλοκαίρι σε όλες μας”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος