FOLLOW US: facebook twitter

Τηλεδιάσκεψη Α. Νικολακόπουλου με τα παιδιά από τη δομή του “Χαμόγελου του Παιδιού” στη Βροχίτσα: “Οφείλουμε να αγωνιστούμε για τη νέα γενιά”

Ημερομηνία: 29-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

“Η αισιοδοξία που εκπέμπουν τα μάτια των παιδιών μας δίνει δύναμη να αγωνιστούμε για τη νέα γενιά”. Με αυτά τα λόγια έκλεισε την τηλεδιάσκεψη που είχε ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. Ανδρέας Νικολακόπουλος με παιδιά από το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ στη Βροχίτσα.

Η συνομιλία με τα παιδιά, έστω και με αυτό τον τρόπο λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν φέτος ένεκα πανδημίας, ήταν η πιο όμορφη νότα τα φετινά Χριστούγεννα και έδωσε μήνυμα ελπίδας ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Ο Ηλείος βουλευτής θα ήθελε να βρεθεί μαζί με τα παιδιά, ωστόσο αυτό δεν ήταν εφικτό, έτσι επέλεξε να τους στείλει τα δώρα τους και μέσω της τηλεδιάσκεψης η απόσταση μειώθηκε και είχαν μία όμορφη συζήτηση εξ αποστάσεως!

Τεράστιο το έργο του Συλλόγου

Η οθόνη του υπολογιστή γέμισε με τα πρόσωπα των 14 παιδιών και παρουσία και της υπεύθυνης κας Αικατερίνης Λιακοπούλου, έγινε ανταλλαγή ευχών με τον βουλευτή.

Ο αυθορμητισμός των παιδιών κυριάρχησε από την πρώτη στιγμή και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στον κ. Νικολακόπουλο για την καθημερινότητά τους, την τηλεκπαίδευση και τις δραστηριότητές τους, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο η συζήτηση με τα αγόρια είχε στο επίκεντρο το ποδόσφαιρο, ενώ όλοι υποσχέθηκαν στον βουλευτή ότι θα του ετοιμάσουν μία ζωγραφιά και θα του την στείλουν για το γραφείο του.

Ο ίδιος, ζήτησε από τα παιδιά να κάνουν υπομονή, τους εξήγησε ότι το πιο σημαντικό αγαθό είναι η υγεία και εφόσον υπάρχει υγεία όλα είναι εφικτά.

Παράλληλα είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από την κα Λιακοπούλου για τις δράσεις της δομής και τα προβλήματα που υπάρχουν και δήλωσε ότι θα βρίσκεται πάντα στην διάθεση του Συλλόγου για να βοηθήσει με κάθε τρόπο, επισημαίνοντας το τεράστιο έργο που επιτελεί για τα παιδιά.

Η τηλεδιάσκεψη έκλεισε με ευχές αλλά και την υπόσχεση ότι όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες η επόμενη συνάντηση θα είναι από κοντά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος