FOLLOW US: facebook twitter

Τηλεδιάσκεψη για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας στην Ηλεία μεταξύ της Διον. Αυγερινοπούλου και του κ. Βλαστού

Ημερομηνία: 22-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε προχθές η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ, κ. Στέφανο Βλαστό, για τηναξιοποίηση της περιουσίας των κτημάτων της ΕΤΑΔ που ανήκουν στονΝ. Ηλείας.

Η κα Αυγερινοπούλου, κατά την τηλεδιάσκεψη, τόνισε ότι καθίσταται επιτακτικήη ανάγκηαξιοποίησης κάθε πρόσφορουμέσου ανάπτυξης του Νομού και αιτήθηκε την προτεραιοποίηση αξιόλογων επενδύσεωνστην Ηλείαόπωςτων ιαματικών πηγώνπου εκτείνονται σε όλο το τόξο του Νομού από το Κουνουπέλι ως τον Καϊάφα.

Ειδικότερα, για τη περιοχή του Καϊάφασυζήτησαν την πρόοδο του έργου της οικολογικής ανασυγκρότησης και υποστήριξης του δικτύου υποδομών που προσφάτως έχει ξεκινήσει με κονδύλι ύψους 5.000.000 ευρώ. Η Δρ. Αυγερινοπούλου έθεσε, επιπλέον, υπ’ όψιν του κ. Βλαστού πωςη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε παλαιότερα δρομολογήσει κονδύλι ύψους 20 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση των δύο ξενοδοχειακών μονάδων που βρίσκονται στο νησάκι της Αγίας Αικατερίνης στον Καϊάφα, καθώς και τη δημιουργία άλλων υποστηρικτικών δομών βιώσιμου τουρισμού. Στη συζήτηση ετέθη, ακόμη, το ζήτημα της αξιοποίησης με όρους βιώσιμης ανάπτυξης τόσο του Κτήματος Ζαχάρως όσο και της επαναλειτουργίας του ΠαραΘιν’ Αλός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος