FOLLOW US: facebook twitter

Τι συμβαίνει και ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει συχνά μικρότερο ημερήσιο αριθμό νεκρών από κορονοϊό;

Ημερομηνία: 30-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Κάπως περίεργες και «εν μέρει» ανακριβείς είναι οι καθημερινές ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ, κάτι που έγινε περισσότερο γνωστό την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο ΕΟΔΥ με διαρροή διόρθωσε τον αριθμό των νεκρών από τον κορονοϊό.

Όπως φαίνεται, αν και όχι όλες τις ημέρες, αλλά πολλές φορές ο επίσημος αριθμός των νεκρών που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ μέσω της ημερήσιας έκθεσης δεν συμβαδίζει με τη διαφορά του συνολικού αριθμού των νεκρών της τρέχουσας ημέρας με την προηγούμενη.

Και δε είναι μία φορά που έγινε, αλλά όπως φαίνεται είναι συχνό φαινόμενο.

Για παράδειγμα στην ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ, της Δευτέρας 29/11 ανακοινώθηκαν 104 θάνατοι και συνολικός αριθμός νεκρών 18.067 (κάτω πρώτο στιγμιότυπο οθόνης).

Την προηγούμενη ημέρα, Κυριακή 28/11 ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει συνολικά 17.959 νεκρούς. Η διαφορά ωστόσο 18.027 μείον 17.959 δεν μας κάνει 104 όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα αλλά 108!

Είναι άγνωστο γιατί συμβαίνει αυτό. Αν, απλά μπαίνουν την τελευταία στιγμή νέα στοιχεία, γιατί τότε δεν προσμετρώνται αυτόματα στον αριθμό των ημερήσιων νεκρών;

Όπως και να έχει είναι πολύ περίεργο.

Σε σχετική ανάρτηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης παρουσιάζει και άλλες ημέρες με περισσότερους ημερήσιους νεκρούς από εκείνους που αναφέρονται στο συγκεκριμένο σημείο της ημερήσιας έκθεσης.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Και για καληνύχτα …σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης!!
ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ «κλέβουν» ΝΕΚΡΟΥΣ!!!
Από 1/11 έως σήμερα ..Τα στοιχεία από τα ημερήσια δελτία του ΕΟΔΥ!
Είναι ΑΙΣΧΡΟΙ.

documentonews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος