FOLLOW US: facebook twitter

Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Ημερομηνία: 09-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα

Σημαντικές  νομικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του θανάτου της 27χρονης Δώρας από το Βαρθολομιό, μετά και την ολοκλήρωση της νεκροψίας-νεκροτομής.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε χθες το πρωί η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, παρουσία και του τεχνικού συμβούλου που όρισε η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, αιτία θανάτου είναι η εισρόφηση από αναγωγή γαστρικού περιεχομένου και καθολική εγκεφαλική νέκρωση, εν αναμονή και των αποτελεσμάτων του εργαστηριακού ελέγχου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο πόρισμα για την αιτία θανάτου κατέληξε και ο τεχνικός σύμβουλος από την πλευρά της οικογένειας.

Η δικηγόρος της οικογένειας, Ιωάννα Παναγοπούλου, ανέφερε στην «Πρωινή» ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες και ότι έχει ήδη σχηματιστεί ποινική δικογραφία για την υπόθεση, μετά και το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών για την αιτία θανάτου της 27χρονης Δώρας, από το οποίο προκύπτει ότι η άτυχη κοπέλα ήταν υγιής και δεν έπασχε από κάποιο νόσημα. Υπενθυμίζεται ότι έχει διαταχθεί από τη διοίκηση της 6ης ΥΠΕ  κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση «προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες, περιστάσεις, αιτίες και τυχόν λάθη και παραλείψεις ιατρικού και λοιπού προσωπικού» όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος