
Τι λέει το νέο πόρισμα του παθολογοανατόμου Άκη Ανεστάκη
Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του μικρού Παναγιωτάκη στην Αμαλιάδα, καθώς όπως όλα δείχνουν, το μωρό είχε πεθάνει παρουσία της Ειρήνης Μουρτζούκου η οποία έχει ήδη ομολογήσει τη δολοφονία άλλων 4 παιδιών και έχει προφυλακιστεί.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, το νέο πόρισμα για τον Παναγιωτάκη, δείχνει πως ο θάνατος του παιδιού είναι αποτέλεσμα δολοφονίας και συγκεκριμένα από ασφυκτικό θάνατο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο παθολογοανατόμος Άκης Ανεστάκης χωρίζει σε δύο καίρια σημεία τα λάθη στο πόρισμα του Ανδρέα Γκότση και των υπόλοιπων παθολογοανατόμων.
Όπως λέει, δεν υπάρχει εγκολεασμός εντέρου αλλά σήψη εντέρου. Το δεύτερο και το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι η αναφορά των υπολοίπων παθολογοανατόμων για υποξία προ ωρών δεν ισχύει καθώς όλα φαίνεται να έγιναν κοντά στον χρόνο θανάτου του παιδιού, σύμφωνα με τον ο κ. Ανεστάκη.
Αρνείται την κατηγορία η Μουρτζούκου
Παράλληλα, χθες το πρωί κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών βρέθηκε στον Κορυδαλλό για να μιλήσουν με την Ειρήνη Μουρτζούκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη μίλησε με τους αστυνομικούς αλλά δεν αναφέρθηκε καθόλου στον Παναγιωτάκη παρά το γεγονός πως οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών την επισκέφτηκαν για αυτόν ακριβώς τον λόγο.
Σημειώνεται ότι η Ειρήνη Μουρτζούκου, η οποία έχει ήδη ομολογήσει τις δολοφονίες τεσσάρων βρεφών —δύο δικά της, ενός βρέφους φίλης της και της αδερφής της—, δηλώνει μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ότι «Δεν σκότωσα εγώ τον Παναγιωτάκη».
Εκφράζοντας τον πόνο της για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη, είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω τον Παναγιωτάκη πίσω, κατάλαβες; Θα γυρίσω γη και ουρανό γι’ αυτό το παιδί. Μέχρι τώρα έτρεξα μόνο γι’ αυτόν, και θα συνεχίσω να το κάνω». Τόνισε επίσης ότι θα μοιραστεί την αλήθεια μόνο με τη Φωτεινή (σ.σ. τη γιαγιά του παιδιού), αναφέροντας πως «Μόνο στη Φωτεινή θα πω τι έγινε. Γι’ αυτό το παιδί θα γυρίσω τον κόσμο ανάποδα. Πόνεσα για αυτό το παιδί, μόνο η Φωτεινή με καταλαβαίνει. Μόνο στη Φωτεινή μπορώ να πω ποιος σκότωσε το παιδί».
(Με πληροφορίες από in.gr & tanea.gr)