FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα-Πανηλειακός 0-4: Πρώτος… στο ρελαντί!

Ημερομηνία: 21-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Τζανέτος μόλις έχει κάνει το 0-2 και πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του.

11η νίκη σε 12 αγώνες για τους «ερυθρόλευκους», που είναι πρώτοι και μαθηματικά στον 1ο Όμιλο

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Πανηλειακός νίκησε εύκολα την Θύελλα στο Ενωσιακό με 4-0 το Σάββατο και εξασφάλισε και μαθηματικά πλέον την πρωτιά στον 1ο όμιλο, φτάνοντας τις 11 νίκες σε 12 αγώνες. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν απειλήθηκαν ούτε μια φορά, με τους Κολόκα, Δ. Τσίγκρηλα στο κέντρο της άμυνας να είναι απροσπέλαστοι, όπως και στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι ανασταλτικοί κατά βάση Γκρίλλας, Μπάλλας. Στην επίθεση σκόραραν 4 φορές με πρωταγωνιστή ξανά τον Σάκη Τζανέτο και απώλεσαν άλλες τόσες ευκαιρίες για γκολ και πλέον το μυαλό όλων είναι στα πλέι-οφ.

Η Θύελλα, που παρατάχθηκε με τέσσερις απουσίες λόγω τιμωρίας (Καλαμαράς, Μουζάκι, Γαλανόπουλος, Τ. Τσιμάνης), είχε παθητικό ρόλο στο ματς και ο Τσάμπρας κράτησε το σκορ… σε λογικά επίπεδα! Η ομάδα του Καταραχίου συνεχίζει να έχει απόσταση 4 βαθμών από το Πελόπιο, ψάχνοντας το +5 για να παραμείνει απευθείας.


Το παιχνίδι

Ο Πανηλειακός μπήκε επιθετικά και στο 2ο λεπτό ο Γαλανόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Γκρίλλας πλάσαρε λίγο άουτ. Στο 5ο λεπτό ο Κακόγιαννος έκανε το 0-1. Ο Τζανέτος έσπασε το οφσάιντ, από δεξιά μέσα στην περιοχή πάσαρε στον Κακόγιαννο, που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 23΄ οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Κακόγιαννος έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Τζανέτο και αυτός με ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το 0-2. Στο 33΄ ο Μπάλλας βγήκε τετ-α-τετ, αλλά νικήθηκε από τον Τσάμπρα που απέκρουσε με τα πόδια.

Στην επανάληψη και πάλι ο Πανηλειακός μπήκε φουριόζος για να καθαρίσει μια και καλή το παιχνίδι. Στο 52΄ σουτ Κακόγιαννου από δεξιά μέσα στην περιοχή, απέκρουσε ο Τσάμπρας στην αριστερή του γωνία και δύο λεπτά μετά ο Τζανέτος έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Τριανταφύλλης σούταρε άουτ από πλάγια δεξιά.

Εν τέλει στο 58΄ έγινε το 0-3. Ο Τζανέτος έγινε αποδέκτης της μπάλας από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και σούταρε έξυπνα στην κλειστή γωνία του Τζάμπρα, που περίμενε σέντρα, και αυτό ήταν το δεύτερο προσωπικό γκολ του Σάκη Τζανέτου στο ματς, που έφτασε τα 19 γκολ σε 12 αγώνες στο πρωτάθλημα!

Δύο λεπτά μετά από σέντρα του Κανάνι από αριστερά, ο Φώτης, στην προσπάθειά του να διώξει, κρέμασε τον Τσάμπρα κι έτσι έγινε το 0-4, που ήταν και το τελικό σκορ. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Τριανταφύλλης στο 78΄ και ο Κακόγιαννος στο 83΄ δεν κατάφεραν από κοντά να νικήσουν τον Τσάμπρα.


Θύελλα: Τσάμπρας, Τσαουσάι, Σωτηρόπουλος (61΄ Μ. Τσιμάνης), Κοζοκάρου, Δεσύλλας, Πρέντι, Σούφης, Χρυσαειδής, Φώτης, Μπαχούρος, Λειβαδίτης.

Πανηλειακός: Κουρλός (46΄ Δασκαλόπουλος), Γαλανόπουλος (63΄ Νικολόπουλος), Κανάνι, Κολόκας, Δ. Τσίγκρηλας, Γκρίλλας, Μπάλλας (69΄ Νεοφώτιστος), Κακόγιαννος, Έλιοτ (46΄ Τριανταφύλλης), Τζανέτος (63΄ Πετρόπουλος), Μάζης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος