FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Καταραχίου: Το νέο Δ.Σ.-Συνεχίζει στην προεδρία ο Φάμελος

Ημερομηνία: 19-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Βασίλης Φάμελος επανεξελέγη στην προεδρία της Θύελλας Καταραχίου. Ο δραστήριος παράγοντας θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας για τέταρτη συνεχή χρονιά. Στην αντιπροεδρία συνεχίζουν οι Αφοί Μπλάθρα, που πολλά χρόνια τώρα στηρίζουν τον σύλλογο. Το νέο Συμβούλιο των «Γενναίων του Πύργου», είναι δυνατό και απαρτίζεται από 14 μέλη.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ., ύστερα από τις αρχαιρεσίες που έγιναν, έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Φάμελος Βασίλης
Αντιπρόεδρος Α’: Μπλάθρας Σπύρος
Αντιπρόεδρος Β’: Μπλάθρας Αντώνης
Γενικός Γραμματέας: Χηνόπουλος Νίκος
Αναπλ. Γενικός Γραμματέας: Θανάσουλας Θύμιος
Ειδικός Γραμματέας: Χριστακοπούλου Γιώτα
Ταμίας: Γκελντής Βασίλειος
Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων σχέσεων: Δημητρούλη Τόνια
Γενικός Αρχηγός Α’: Γκότσης Αθανάσιος
Γενικός Αρχηγός Β’: Δεσύλλας Γεώργιος
Μέλη: Χριστακόπουλος Πανάγος, Προκόπος Γιάννης, Στρακόπουλος Σωτήρης, Παρασκευάς Θανάσης

«Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν την ομάδα»

Η Διοίκηση της Θύελλας, πέρα από την ανακοίνωση του νέου Δ.Σ. προέβη και σε μια ευχαριστήρια δήλωση για την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες εβδομάδες: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Θύελλα Καταραχίου-Πύργου θα ήθελε θερμά να ευχαριστήσει όλα τα μέλη, τους φίλους, προπονητές και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που βοήθησαν με κάθε τρόπο στην προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα μας την ποδοσφαιρικής περίοδο που μας πέρασε με αποτέλεσμα να καταφέρει να αγωνίζεται και την νέα περίοδο στην Α1 Κατηγορία ΕΠΣ Ηλείας.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Ορθοπεδικό κ. Δημόπουλο Νικόλαο για την πολύτιμη βοήθεια του στην ομάδα μας όποτε ήταν αναγκαίο.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες του ηλειακού ποδοσφαίρου που αγωνίστηκαν στα πρωταθλήματα και στην ΕΠΣ Ηλείας για την διοργάνωση και ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων. Ευχόμαστε, συμμεριζόμενοι τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες από το πέρασμα του COVID 19 και όχι μόνο, όλοι μας να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Τέλος ευχόμαστε στον Πανηλειακό, τον Πρωταθλητή της Α1 Κατηγορίας Ηλείας, να έχει ανάλογη επιτυχία στους αγώνες μπαράζ που απομένουν και στο τέλος να πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς και υγεία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος