FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Καταραχίου: Νέος προπονητής ο Αλεξανδρόπουλος-Μαζί του ο Γκότσης

Ημερομηνία: 12-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος ανέλαβε την Θύελλα Καταραχίου και θα κοουτσάρει την ομάδα για πρώτη φορά στο σημερινό παιχνίδι με την Ολυμπιάδα στο Γούμερο, για την 6η αγωνιστική στον 1ο Όμιλο της Α1 DUOMO-MONK. O 36χρονος Πυργιώτης προπονητής πριν λίγες μέρες αποχώρησε από το τεχνικό τιμ του Πανηλειακού για προσωπικούς λόγους, ενώ την περσινή σεζόν ήταν στον Κεραυνό Βρίνας, συντελώντας στην πολύ καλή πορεία της ομάδας στην επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου. Η Θύελλα ξεκίνησε τη σεζόν με τον Φώντα Μοσχογιάννη, ο οποίος λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να έχει την συνέπεια που θέλει ως προπονητής απέναντι στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο φέρελπις προπονητής, Νίκος Αλεξανδρόπουλος, έχει δύσκολο έργο, να ανεβάσει την Θύελλα βαθμολογικά (έχει 4 βαθμούς, 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες) και η ομάδα να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή στην Α1. Δίπλα του θα είναι και ο Γιάννης Γκότσης, που ήταν τα τελευταία χρόνια προπονητής της Θύελλας (την ανέβασε στην Α1) και ο οποίος βοηθά και φέτος την ομάδα του Καταραχίου, ορμώμενος από την αγάπη του για την ομάδα της γειτονιάς του.

Η ανακοίνωση της Θύελλας

«Το Δ.Σ. της Θύελλας Καταραχιού – Πύργου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Πυργιώτη τεχνικό, Νίκο Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος μέχρι πρότινος συμμετείχε στο τεχνικό επιτελείο του Πανηλειακού. Πρόκειται για έναν ανερχόμενο και αξιόλογο προπονητή. Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα Επιπρόσθετα στην ομάδα θα προσφέρει την βοήθεια και τις υπηρεσίες του και ο προπονητής Γκότσης Γιάννης, τον οποίο και ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα σημαντική προσφορά του στην ομάδα όποτε του ζητήθηκε».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος