FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Καταραχίου: Δυνατή μεταγραφή Κουρλού

Ημερομηνία: 25-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 28χρονος Αμαλιαδίτης γκολκίπερ αποχώρησε από τον Πανηλειακό και μεταγράφηκε στην Θύελλα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η Θύελλα Καταραχίου απέκτησε τον 28χρονο Αμαλιαδίτη γκολκίπερ Παναγιώτη Κουρλό, που αποχώρησε πρόσφατα από τον Πανηλειακό, στον οποίο έπαιζε τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Κουρλός είναι από τους καλύτερους Ηλείους τερματοφύλακες και η Θύελλα δυναμώνει πολύ και στα γκολπόστ.

Ο Κουρλός πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Αστέρα Αμαλιάδας. Σε ηλικία 17 ετών (σεζόν 2011-2012) πήγε στον Πανηλειακό (Γ  Εθνική), ενώ την επόμενη χρονιά μετακινήθηκε στον Ατρόμητο Αθηνών (Α΄ Εθνική), από τον οποίο παραχωρήθηκε δανεικός σε Θρασύβουλο (Β’ Εθνική) και Ζακυνθιακό (Γ’ Εθνική). Στα 23 του επέστρεψε στην Ηλεία κι έπαιξε στον Πηνειακό, στον Ενιπέα και τη σεζόν 2019-2020 στον Αίαντα Γαστούνης, με τον οποίο πήρε το πρωτάθλημα στην Α1 και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Από τον Αύγουστο του 2020 έως και πριν λίγες μέρες ήταν στον Πανηλειακό, με τον οποίο πανηγύρισε επίσης, φέτος, τον τίτλο στην Α1 και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

O Κουρλός αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την Θύελλα την Κυριακή στο φιλικό με τον Ηλειακό στο Βαρθολομιό, για ένα ημίχρονο, το δεύτερο (στο α΄ μέρος στα γκολπόστ ήταν ο έμπειρος Γιάννης Τσάμπρας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος