FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Καταραχίου: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία στο ματς με τον ΠΑΟΒ

Ημερομηνία: 13-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Θύελλα Καταραχίου εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία στο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟ Βάρδας, στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ΕΠΣ Ηλείας η ομάδα μας αντιμετώπισε την ιστορική ομάδα του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ. Στον αγώνα ορίστηκε η διαιτητική τριάδα των κ.κ. Παυλόπουλου, Μουστάκη και Κόρδα η οποία αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων με την πλήρη ευθύνη να την έχει ο διαιτητής του αγώνα κ. Παυλόπουλος.
Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στις παρακάτω φάσεις του αγώνα:
Στο πρώτο γκολ όπου διαμορφώνεται το 0-1 υπέρ του ΠΑΟ Βάρδας γίνεται χέρι του παίκτη της αντίπαλης ομάδας, η μπάλα καταλήγει στην πλάτη του ποδοσφαιριστή μας Κολόκα και καταλήγει στα δίχτυα.
Έπειτα σε φάουλ υπέρ μας 20 μέτρα έξω από την περιοχή γίνεται γέμισμα και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Δημόπουλος πετυχαίνει καθαρό γκολ το οποίο ακυρώνεται ως οφσάιντ, χωρίς κάποιος ποδοσφαιριστή μας να κάνει κίνηση και να επηρεάσει την φάση. Σε ερώτημά μας ποιος παίκτης είναι οφσάιντ πήραμε διαφορετική απάντηση τόσο από τον διαιτητή όσο και από τον επόπτη, με παίκτες που δεν επηρέασαν την εξέλιξη της φάσης.
Στην συνέχεια υπάρχει καθαρό χτύπημα με αγκωνιά σε παίκτη μας εκτός φάσης με τον διαιτητή και επόπτη να είναι ακριβώς δίπλα χωρίς να δοθεί αποβολή στον παίκτη της αντίπαλης ομάδας.
Στο 65’ λεπτό στο κέντρο του γηπέδου δίνεται αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας Δημόπουλο Νίκο για μαρκάρισμα σε παίκτη της αντίπαλης ομάδας με άλλους 7 παίχτες γύρω του, με το ένα πόδι, στο οποίο δεν βρίσκει μπάλα και βρίσκει τον παίκτη.
Στο 1-3 ο επόπτης, μπροστά από τον πάγκο μας φωνάζει 3 φορές συνεχόμενα από την ενδοεπικοινωνία ότι παίκτης της αντίπαλης ομάδας τραβάει από το σορτσάκι και είναι επιθετικό φάουλ. Γίνεται το 1-3. Ο επόπτης καλεί τον διαιτητή να του το υποδείξει και ο διαιτητής δεν τον λαμβάνει υπόψη του και κατευθύνεται προς στην σέντρα.
Μιλάμε για ένα παιχνίδι στο οποίο μας δόθηκαν 3 φάουλ μέχρι το 85ο λεπτό.
Αναμένουμε την κρίση του παρατηρητή αγώνα κ. Καραβίδα έχοντας του πλήρη εμπιστοσύνη, καθώς και τις ενέργειες των αρμόδιων οργάνων.
Τονίζουμε για να ξεχωρίσουμε την θέση μας, ότι η ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας δεν έχει καμία ανάγκη για βοήθεια της διαιτησίας και καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Την συγχαίρουμε για το καθαρό και όμορφο παιχνίδι που έδωσε και της ευχόμαστε από καρδιάς καλή άνοδο στην Γ’ εθνική γιατί εκεί αξίζει να είναι η θέση της. Οι παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές ήταν κύριοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
Τέτοιες διαιτησίες δεν γίνονται αποδεκτές από καμία υγιή ομάδα και κανένα αγνό φίλαθλο. Σεβαστείτε τους κόπους μας, τα χρήματά μας και τον χρόνο μας αλλά και την υπομονή μας όλο αυτόν τον καιρό μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς και υγεία προς όλους
Η ομάδα της Θύελλας Καταραχιού – Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος