FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πατρών-ΠΑΟ Βάρδας Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη 3-1: Ξανά κάτω από τη ζώνη!

Ημερομηνία: 09-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δύο πέναλτι «έπνιξε» ο Παναγάκος από τη Λακωνία-Λύση συνεργασίας με Ντίνο Σπυρόπουλο

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη ηττήθηκε στην Πάτρα από τη Θύελλα με 3-1 και έπεσε ξανά κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, έστω και οριακά (ένα βαθμό). Η ομάδα της Βάρδας δεν αξιοποίησε τις μεγάλες ευκαιρίες που είχε στο α΄ ημίχρονο και το πλήρωσε στο β΄ μέρος. Η ήττα αυτή έφερε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ντίνο Σπυρόπουλο.

Στο 12΄ η ηλειακή ομάδα είχε δοκάρι με τον Βαζ  και στο 14΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντόμας πλάσαρε από καλή θέση ψηλά άουτ. Στο 19΄ υπήρξε ανατροπή του Βαζ μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΒ να διαμαρτύρεται έντονα.  Στο 29′ απευθείας φάουλ του Δημητρίου, έδιωξε σε κόρνερ ο Τεντώνης και στο 44΄ είχαμε νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΒ, με τον Σαμπανέι, αμαρκάριστος να στέλνει τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.  Στο 45΄ από εκτέλεση φάουλ του Σαμπανέι από πλάγια, η κεφαλιά του Ντόμα πέρασε και αυτή  άουτ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα  στο 49΄ οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0  με κεφαλιά του Σκεπετάρη μετά από γύρισμα του Κ.Κωνσταντινίδη. Στο 55΄ λίγο έλειψε να γίνει το 2-0 όταν από πάσα του Κ.Κωνσταντινίδη, ο Ντίνος δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά. Στο 62΄ ο ΠΑΟΒ ισοφάρισε όταν μετά από σύγχυση στην άμυνα της Θύελλας, ο Σαμπανέι βρήκε δίχτυα από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 64΄ σουτ του Κ. Κωνσταντινίδη από κοντά απέκρουσε σε κόρνερ ο Τεντώνης και στο 71΄ ο Κ.Κωνσταντινίδης πλάσαρε άουτ από καλή θέση. Στο 77′  το πολύ καλό σουτ του του Σκεπετάρη κατέληξε στα δίχτυα κι έγινε το 2-1 για τη Θύελλα.  Στο 89′ ο ΠΑΟΒ ζήτησε χέρι-πέναλτι σε  σουτ του Ρουγκάλα αλλά ο διαιτητής Παναγάκος (Λακωνίας) έδειξε πάλι να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τον ΠΑΟΒ να διαμαρτύρεται εκ νέου! Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων,  σε αντεπίθεση ο Μπούμπαλης πλάσαρε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Ο ΠΑΟΒ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Σαμπανέι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Θύελλα: Σουτζόγλου, Κατριβέσης, Αδαμόπουλος (74΄ Μπούμπαλης), Δημητρίου, Δασουράς, Βουτσινάς, Βλασσόπουλος (90+’ Παπαχριστόπουλος), Σπανός (84΄ Νικολάου), Ντίνος, Κ.Κωνσταντινίδης (87΄ Κούρτης), Σκεπετάρης

ΠΑΟ Βάρδας: Τεντώνης, Λιόσης, Χριστόπουλος (80΄ Ρουγκάλας), Νικολόπουλος (Μακρής), Σιδέρης, Νικολακόπουλος, Αγουρίδης, Ντόμας, Βαζ (67΄ Γούρμος), Σαμπανέι, Κάρδαρης (57′ Παναγάκης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος